Rahim filmi ile hamile kalmak

cerennglr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
18
2
1
25
Merhaba arkdaslar benm 1 yildan fazla cocugum olmadi esimde bndede bisy cikmadi rahim filmi istendi ve bn o ay hamile kaldm simdi ikinciyi istiyorz oda olmuyo acaba tekrarmi cekmem lazm npcm bilmiyorm bilgisi olan warmi acaba

Merhaba arkdaslar benm 1 yildan fazla cocugum olmadi esimde bndede bisy cikmadi rahim filmi istendi ve bn o ay hamile kaldm simdi ikinciyi istiyorz oda olmuyo acaba tekrarmi cekmem lazm npcm bilmiyorm bilgisi olan warmi acaba
Canım benimde illki kendiliğinden oldu 3,5 yaşında şuna oğlum. 2. İstiyoruz 1 seneden fazladır ama benimde olmadı aralıkta çektirdim bende sonra 2 ay ara verdim hastane işlerine şubatta ovülasyonumu değerlendirdim fakat gebelik oluşmadı. Bu ay doktor kontrolüyle ilerliyorum cuma çatlatma iğnemi oldum 2 günümdeyim bekliyorum:))

Evet bende 1 yildir istiyorm ama olmuyo yumurtlama dönemlerinide degerlendiriym ilk cocuguma rahim filmi cektirdigm ay hamile kalmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…