Rahim Filmi nasıl olcak

elaburak

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
378
178
23
40
Açtığım konunun yeri burası değil biliyorum ama acil cevap almam lazım lüüütttfeeennn konuyu hemen taşımayın

Kızlar yarın rahim filmi çekilmem gerekiyor randevum var bugun adetimin 6. Günü ama bitmedi bende bir panik havası ya yarında bitmezse diye bir sıkıntı olur mu??? Bilgisi olan var mı???

Normalde adetin 2 veya 3 uncu gunu yapiliyor rahim agzi acik oldugu ve daha kolay cekilecegi icin. Dogru anladiginiza emin misiniz?

Adet bitiminin 2 veya 3.gün yapılıyor. Adetiniz kaç gün sürüyor? Çok merak ediyorsanız yaptıracağınız yeri arayıp sorun derim.

Bence sıkıntı olmaz.zaten kendileri vermedi mi günü.kaç gün sürdüğünü falan sormuşlardır.

Ben adetken cekinmemistim rahim filmini.. hangi gundu onuda hatirlamiyorum.... hatta gilmden sonra kanamam olmustu

Adet bitiminden sonra, hamile kalma ihtimalinden önce çekilir. 6-8. günler arası. Bitmediyse yarın gidince anlatın.

Normalde adetin 2 veya 3 uncu gunu yapiliyor rahim agzi acik oldugu ve daha kolay cekilecegi icin. Dogru anladiginiza emin misiniz?
Adet bitiminin 2 veya 3.gün yapılıyor. Adetiniz kaç gün sürüyor? Çok merak ediyorsanız yaptıracağınız yeri arayıp sorun derim.
Bence sıkıntı olmaz.zaten kendileri vermedi mi günü.kaç gün sürdüğünü falan sormuşlardır.
Rahim filmi çeken hastaneleri arayıp sorun ensağlıklı bilgiyi onlardan alırsınız
Ben adetken cekinmemistim rahim filmini.. hangi gundu onuda hatirlamiyorum.... hatta gilmden sonra kanamam olmustu
Adet bitiminden sonra, hamile kalma ihtimalinden önce çekilir. 6-8. günler arası. Bitmediyse yarın gidince anlatın.
Kızlar sıkıntı şu ki devlet hastanesinde randevu verildiği için arayıp soramıyorum haftada bir gün yapıldığı için bu ay başka şansım yoktu önümüzdeki aya kalıyor yoksa o ayda eğitim için şehir dışında olacagım korkuyorum uzadıkça daha da stres oluyorum

Stres yapacak bişey yok bir an önce yaptırın ve kurtulun.gittiğiniz gün söylerseniz doktora.sıkıntı olacaksa zaten yapmazlar

Ben çekindim
Adet değildim
Adetten sonraydı
5 dk sürüyor
Hafif ağrı oluyor
Stres yapmayın

Bende devlet hastanesinde çekildim 3 ayda ancak sıra alabildim adet bitiminden 5 gün sonra çekmişlerdi gittiğin gün devam ediyorsa kanama bilgilendir biran önce çektir kurtul cnm

3 kere çekildim filmi,

adet bitiminden sonra çekiliyorsunuz.

Zaten adet görmeden önce her ihtimale karşı gebelik testi yapıyorlar sonuça göre çekimi yapıyorlar endişe etmeyin. İmkanınız varsa özelde de yaptırabilirsiniz. Hafif adet sancısı gibi bir sancı oluyor, rahimin içine sıvı enjekte ediyorlar, çok kısa bir işlem korkmayın Mevlam yardımcınız olsun inşallah

Bende devlet hastanesinde çekildim 3 ayda ancak sıra alabildim adet bitiminden 5 gün sonra çekmişlerdi gittiğin gün devam ediyorsa kanama bilgilendir biran önce çektir kurtul cnm
Korkuyorum ama mecburi olduğunu biliyorum bu yüzden olsun bitsin diye ertelemek istemiyorum bakalım gidince konuşacağım artık

Çok tesekkur ederim en son okuyacağım bu yorum olcak çünkü kötü yorum okuyunca daha çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…