Normalde adetin 2 veya 3 uncu gunu yapiliyor rahim agzi acik oldugu ve daha kolay cekilecegi icin. Dogru anladiginiza emin misiniz?
Adet bitiminin 2 veya 3.gün yapılıyor. Adetiniz kaç gün sürüyor? Çok merak ediyorsanız yaptıracağınız yeri arayıp sorun derim.
Bence sıkıntı olmaz.zaten kendileri vermedi mi günü.kaç gün sürdüğünü falan sormuşlardır.
Rahim filmi çeken hastaneleri arayıp sorun ensağlıklı bilgiyi onlardan alırsınız
Ben adetken cekinmemistim rahim filmini.. hangi gundu onuda hatirlamiyorum.... hatta gilmden sonra kanamam olmustu
Kızlar sıkıntı şu ki devlet hastanesinde randevu verildiği için arayıp soramıyorum haftada bir gün yapıldığı için bu ay başka şansım yoktu önümüzdeki aya kalıyor yoksa o ayda eğitim için şehir dışında olacagım korkuyorum uzadıkça daha da stres oluyorumAdet bitiminden sonra, hamile kalma ihtimalinden önce çekilir. 6-8. günler arası. Bitmediyse yarın gidince anlatın.
Stres yapacak bişey yok bir an önce yaptırın ve kurtulun.gittiğiniz gün söylerseniz doktora.sıkıntı olacaksa zaten yapmazlarKızlar sıkıntı şu ki devlet hastanesinde randevu verildiği için arayıp soramıyorum haftada bir gün yapıldığı için bu ay başka şansım yoktu önümüzdeki aya kalıyor yoksa o ayda eğitim için şehir dışında olacagım korkuyorum uzadıkça daha da stres oluyorum
Benim derdim de biran önce çekilip kurtulmak her ay 5 gün sürer bu ay süreceği tuttuStres yapacak bişey yok bir an önce yaptırın ve kurtulun.gittiğiniz gün söylerseniz doktora.sıkıntı olacaksa zaten yapmazlar
Keşke elimde olsa stres yapmamak ama teşekkür ederim cesaretlendirdiğiniz içinBen çekindim
Adet değildim
Adetten sonraydı
5 dk sürüyor
Hafif ağrı oluyor
Stres yapmayın
Olur öyle şeyler.beni de çok geriyordu.1 sene nerdeyse erteledim bu yüzden.inşallah sıkıntı yoktur temiz çıkarBenim derdim de biran önce çekilip kurtulmak her ay 5 gün sürer bu ay süreceği tuttu
Keşke elimde olsa stres yapmamak ama teşekkür ederim cesaretlendirdiğiniz için
İnşallah sorun yoktur teşekkür ederimOlur öyle şeyler.beni de çok geriyordu.1 sene nerdeyse erteledim bu yüzden.inşallah sıkıntı yoktur temiz çıkar
Çok tesekkur ederim sizede bol şans umarım hayırlısıyla hayallerimize kavuşuruzTüp bebek aşamasındayım
Stres yapmamak elde olsa keşke
Bol şans
Korkuyorum ama mecburi olduğunu biliyorum bu yüzden olsun bitsin diye ertelemek istemiyorum bakalım gidince konuşacağım artıkBende devlet hastanesinde çekildim 3 ayda ancak sıra alabildim adet bitiminden 5 gün sonra çekmişlerdi gittiğin gün devam ediyorsa kanama bilgilendir biran önce çektir kurtul cnm
Çok tesekkur ederim en son okuyacağım bu yorum olcak çünkü kötü yorum okuyunca daha çok korkuyorum3 kere çekildim filmi,
adet bitiminden sonra çekiliyorsunuz.
Zaten adet görmeden önce her ihtimale karşı gebelik testi yapıyorlar sonuça göre çekimi yapıyorlar endişe etmeyin. İmkanınız varsa özelde de yaptırabilirsiniz. Hafif adet sancısı gibi bir sancı oluyor, rahimin içine sıvı enjekte ediyorlar, çok kısa bir işlem korkmayın Mevlam yardımcınız olsun inşallah
İnşallah sorun yoktur teşekkür ederim
Çok tesekkur ederim sizede bol şans umarım hayırlısıyla hayallerimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?