- 26 Ekim 2016
- 59
- 46
- 18
- 36
- Konu Sahibi Misafirkiz
-
Evet olabilir , özellikle rahim filmi çekildiği ay hanile kalma şansı çok artıyor . Bende rahim filmi çekildiğm ay hamile kaldım . Ama sağlıksız oldu . Şimdi tekrar deniyorum .
Amin inşallah.Evet çok oldu,kasıklarımda batma ve sızı şeklinde. Çok yoğun akıntı olur. Göğüslerin çok sızlar. Bende bunlar olmuştu.
Amin hepimizin inşallah.Çok teşekkür ederim bende de bu belirtiler var inşallah Allah gönlümüze göre verir
Merhaba canım bende 2 ocakda rahim filmi cekildim gecen hafta benimde agrılarım oldu gün asırı calısma yaptık testle takip ettim ama bugün gene testte koyuluk vardı bu haftayıda degerlendirecegim hayırlısıyla kavusurz inş bebişlerimiz
Canım sana daha önce yazmıştım daha önceki hamileliğimin belirtilerini yazmıştım üstte . Ben dün tekrar hamile olduğumu öğrendim ve benim sat 24 aralık . Bence sende öğrenebilirsin . Test yapsana .Yaa inşallah :) sizde hala herhangi bir ağrı var mı kasıklarınız da filan bir de son adet tarihiniz ne zaman benim 23 aralık
Canım sana daha önce yazmıştım daha önceki hamileliğimin belirtilerini yazmıştım üstte . Ben dün tekrar hamile olduğumu öğrendim ve benim sat 24 aralık . Bence sende öğrenebilirsin . Test yapsana .
Kasıklarım agrıyo oda bugün agrıdı 26 aralık benm son adet tarihimYaa inşallah :) sizde hala herhangi bir ağrı var mı kasıklarınız da filan bir de son adet tarihiniz ne zaman benim 23 aralık
Kasıklarım agrıyo oda bugün agrıdı 26 aralık benm son adet tarihim
Yazarım inşAllah senden de güzel haberler alalım inşSizde test yaptığınızda yazın bakalım ne çıkacak güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Iyi akşamlar bu göğüs sızısı koltuk altından gelipde sanki ağırlık çalışmış gibimi his oluşuyordu hsg filmi sonrası hamileliğinde.Epey olmuş yazali ama belki hatırlarsın diye sorayım dedimAmin inşallah.Evet çok oldu,kasıklarımda batma ve sızı şeklinde. Çok yoğun akıntı olur. Göğüslerin çok sızlar. Bende bunlar olmuştu.
Evet nasıl anlatsam göğüslerime dokunamıyordum o derece ağrıyordu . Duşta suyun altına girince bile göğüslerim sızlıyordu , uçları özellikle yani öyle hatırlıyorum.Iyi akşamlar bu göğüs sızısı koltuk altından gelipde sanki ağırlık çalışmış gibimi his oluşuyordu hsg filmi sonrası hamileliğinde.Epey olmuş yazali ama belki hatırlarsın diye sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?