Rahim filmi sonras

Dediğim gibi benim doktorum sadece aynı gün ilişki yasak dedi. Sizin dün ve bugünle 2 gün olacak yumurtlama gününüz yarın ise değerlendirin. Bu arada isterseniz basit bir ağrı kesici, parol alabilirsiniz. Burada okuduklarım göre önerebiliyormuş doktorlar işleme göre. Bana doktorum ilaç önermedi. Zaten öyle ağrı da yaşamadım çok şükür. İnşallah güzel haberler alırız 🤲🏻✨
teşekkür ederim,inşallah :)

Bel agrisi oldu bnde sanki adet olcm gbi ama olmadım
Aynı şeyi daha bugün yaşadım canım otururken sanki adet oluyormuşum gibi karnıma ağrılar saplandı yaklaşık 20 saniye sürdü sonra belime vurdu inşallah hamişizdir canım hepinize dua edicem bol bol güzel haberler alın inşallah 🤲🤲

Aynı şeyi daha bugün yaşadım canım otururken sanki adet oluyormuşum gibi karnıma ağrılar saplandı yaklaşık 20 saniye sürdü sonra belime vurdu inşallah hamişizdir canım hepinize dua edicem bol bol güzel haberler alın inşallah 🤲🤲
/90 hamileyizdir. İnsallah . Mide bulantilari başladi bende kokulara hassasiyetim cogaldi

merhabalar bende dün hsg çekildim anestezili ama çıktığımdan bu yana karnımda çok kötü ağrı var ne ayağa kalkabiliyorum nede sağa sola dönebiliyorum.hafif bi lekelenmem oldu onun dışında kanamam olmadı şükür.hgs sonrası ilişki önerdi mi doktor acaba
2 gun sonra iliskiye baslayin bir gun var bir gun yok 15 gun devam edin . İnsallah iyi sonuc alirsiniz . Ozeldeki doktorum bana onerdi suan bekliyorum

Kızlar hsg raporum bu şekilde çıktı anlayan var mi

Eklentiler

• Screenshot_20230128-231537_e-Nabz.webp
    Screenshot_20230128-231537_e-Nabz.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 47
Bugün Bi kadın dogumcuya gittim yorumluyamadi Zeynep kamile git dedi anlayamadı
Gerekirse kamerayla bakarlar dedi
Yarına randevu aldım infilite bölümüne aldım bakarlar inşallah

merhabalar bende dün hsg çekildim anestezili ama çıktığımdan bu yana karnımda çok kötü ağrı var ne ayağa kalkabiliyorum nede sağa sola dönebiliyorum.hafif bi lekelenmem oldu onun dışında kanamam olmadı şükür.hgs sonrası ilişki önerdi mi doktor acaba
Bir çok yorum okudum hsg ağrı yok vs gibi doktoruma sordum o da çok fazla bir ağrı olmaz dedi açıkçası herkese güvenerekten anestezi olmadan girdim o kadar çok ağrıdı ki sanki içim sökülüyor gibi daha sonra baş dönmesi ve mide bulantısı göz kararması yaşadım kanamam oldu hala daha var açıkçası bu kadar yorumu okuduktan sonra bilinçlendirmek amaçlı acı eşiğiniz düşükse kesinlikle anestezili olmalısınız ben çok pişman oldum ve çok canım acıdı arasındaki fiyat farkı maksimum 2500 TL yarın tekrar tekrar çekileceksin deseler 5000 deseler veririm hiç sıkıntı yok o acıyı duymaktansa

Back
X