Hadi haber ver bize. Sonra tik tik kalbisini deee...Karindan bakmisti canım muhtemelen bu akşamda karın dan bakcak ordan görmezse alttan bakabilir ama cuma karindan gorebiliriz dedi akşam olsun diye sabırsızlıkla bekliyorum :))
Ya benim yumurta 16. Gun pik yapti bugun 30. Gun. Yarina kadar hadi en gec yarin adet olmam lazim. Cesaretim var mi aska dersen yokCanim gunune ne kadar var yapsana bende iste onlardan biriydim adet olcam sandım ama adetten dgeilmis :)
İnşallah canım akşam çıktıktan sonra yazarım gorduk veya gormedik diye kalp atışı icin bi kaç hafta beklememiz gerekiyor galiba :)Hadi haber ver bize. Sonra tik tik kalbisini deee...
Ahahaha :)))))) ben adetten önce o ilk agrilar çıktığında yapsaymisim silikte olsa mutlaka gorcekmistm :) belki yapsan sende de çıkar canimYa benim yumurta 16. Gun pik yapti bugun 30. Gun. Yarina kadar hadi en gec yarin adet olmam lazim. Cesaretim var mi aska dersen yok
Ama carsamba cikmadi kiAhahaha :)))))) ben adetten önce o ilk agrilar çıktığında yapsaymisim silikte olsa mutlaka gorcekmistm :) belki yapsan sende de çıkar canim
Hee o zaman yaptn mi canım inşallah gec dollenme felan olmusturda en kisa zamanda cikar :)Ama carsamba cikmadi kigec ogreneyim de olsun keske.
Bakalim cikmazsa da bugun adet olayim bitsin de yumurtami bekleyeyim dort gozle :)Hee o zaman yaptn mi canım inşallah gec dollenme felan olmusturda en kisa zamanda cikar :)
Ya sizde de adet olacak gibi sancı mı oldu bende de günüm Pazar gözüküyor ama sancım var tek kafamı karıştıran adetlerindeki gibi şiş değil karnım çok her sancıda umudum gidiyorAhahaha :)))))) ben adetten önce o ilk agrilar çıktığında yapsaymisim silikte olsa mutlaka gorcekmistm :) belki yapsan sende de çıkar canim
Evet canim sancı oldu benim adet agrilarm adetten 3 gün önce başlardı 1 hafta obceöbaşladı adetime 3 gün kala gaz sisligi olurdu sertleşir di benimde ama bu ay oda olmadı hatta eşime dedim onuda ama ben herlade bu sefer öyle adet olcam dedim hamileymisimYa sizde de adet olacak gibi sancı mı oldu bende de günüm Pazar gözüküyor ama sancım var tek kafamı karıştıran adetlerindeki gibi şiş değil karnım çok her sancıda umudum gidiyor
Canım keseyi gorduk :) 4.5 haftalikms :))Hadi haber ver bize. Sonra tik tik kalbisini deee...
Ay masallah nazar degmesin dikkat et kendine :)Canım keseyi gorduk :) 4.5 haftalikms :))
Tesekkur ederim canim. Etmeye çalışıyorum bakalm hayırlısı insallahAy masallah nazar degmesin dikkat et kendine :)
Hadi gözün aydın allah sağ Salim kucagına almak nasip etsin darısı da bize olsunCanım keseyi gorduk :) 4.5 haftalikms :))
Cok tesekkur ederim canım amin insallah.L Lavinya223 hayırlı olsun RbbiRa sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. bemde Eylül'de hsg çektirdim şimdi reglmi bekliyorum nasip inşAllah bizlerde hamile kalırız..
Cok tesekkur ederim canım amin insallah.
İnsallah seninde en yakin zamanda haberini alırız canım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Benim hsg den hemen önceki reglim de erken geldi canım 2 gun önden geldi hsg den sonra da aynıAmin inşallah inşaallah.. ben set soracaktım hsg den sonra erken regl olmuşsunuz ya ne kadar erken oldunuz kaç gün yani.. ben bunu hsg çekilirken soğan kürsüde kullandım da merak ettim.. ya da acaba herkes mi erken regl oluyor
Anladım canım teşekkür ederim. Benimde hsg çektirmeden önce adetim 5 gün önce gelmişti kist varmış ondan olmuş öyle dedi doktor.. ne zaman adet olurum bilmiyorum 8 9 gibi olurum sanırım 20 Eylül'de hsg çekildi.. ben bu sürwçte soğan kürü kullandım eşime de keçiboynuzu kürü kullandırttım bekliyoruz nasipse olur inşAllah..Benim hsg den hemen önceki reglim de erken geldi canım 2 gun önden geldi hsg den sonra da aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?