rahim filmi sonrası kasık ağrısı olan varmı?

ne tedavisi uygulayacaksın canım bende buay olmazsa bidahaki ay artık başlarım
Valla hsg sonrası aşılama istiyordum ama yumurta takibi iğne vs hiç yapılmadığı için doktor öncelikle bu tedaviyi yapıyormuş klomen +yumurta takibi+çatlatma iğnesi ben isticem canım

Valla hsg sonrası aşılama istiyordum ama yumurta takibi iğne vs hiç yapılmadığı için doktor öncelikle bu tedaviyi yapıyormuş klomen +yumurta takibi+çatlatma iğnesi ben isticem canım
bende hiç kullanmadım klomen takip aynı şeyi düşünüyorum 1ayda onu sonra olmadı aşılama inşallah sonuç alırız canım :)

Slm arkadaşlar ben de cuma günü ilaçlı hsg çektirdim ve doktor türlerin kapalı olduğunu ilaçla açacağını söyledi ve filmden sonra iki tüpün de açıldı dedi benim rahimde yara ve iltihap varmış o yüzden tipler kapanmis çok şükür açıldı filmi cektirdikten adet sancısı gibiydi çok ağrı yaşamadım ama sonrasında neyim ve kasıkların da ağrı oldu bide baş dönmesi oluyo ara ara inş hepimiz en kisa zamanda kalırız hepimize geçmiş olsun

Selam bayanlar bende 3mayista hsg cektrdim hsg sonrasi 3gun kanama oldu ama bu normalmis hsg sonrasi yumurta takibi yaptrdim hsgden bir hafta sonra olgun yumurtam vardi hamilelik sansim yüksekmiş doktorum oyle soyledi bat 26mayis ve benim adetim 18 gun seçti 5gun once kan testi yaptrdim negatif cikti başka doktora danistim hsg sonrasi gecikme olmaz beklesn kanda bakarsın dedi kan negatif diyince doktora gorunmen lazim dedi kafam allak bullak 7ay dir yumurta takibindeydk adetlerm son 2ayda düzensizlik olmustu geçen adetim 10gun gecikmisti o da yumurtalarm büyümemiş yeteri kadar varmi böyle bisey basina gelen lutfen yardim edin

sevindim temiz çıktığına benim sağ tüpüm tıkalı çıktı malesef klomen kullandım bu ay ama ne bileyim bekliyoruz işte
Benimde sağ tüpüm kapalı 2 ay olmazsa aşılama dedi size neden klomen verdi doktorunuz acaba? Bana hiçbir ilaç vermedi

merhaba hsg den sonra korunma suresı vermedımı sıze doktor cekılen ay hamıle kalınmaması gerekıyor dendı bana sızde bı sorun yok dımı kacıncı ayınızdasınız ?
Seval hanım ozelinize bişey sordum bakabilmeniz mümkün mü acaba teşekkürler

Back
X