• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi sonrasi korunma?

Inşaallah canım duânda bizde yer ver hamilelerin Duası kabul olumuş... Ben bu ay daha iyiyim çünkü ilaç falan kullanmadığım için kendimi daha iyi hissediyorum adetime 5 gün kaldı insan adet tarihi yaklaşınca stres oluyor sadece

Inşaallah canım duânda bizde yer ver hamilelerin Duası kabul olumuş... Ben bu ay daha iyiyim çünkü ilaç falan kullanmadığım için kendimi daha iyi hissediyorum adetime 5 gün kaldı insan adet tarihi yaklaşınca stres oluyor sadece

Ederim canim Allah en.kisa zamanda nasip etsin her isteyene nasip etsin..bende bilirim o zamanlari beklemeyi, adet gunu yaklastikca stres olmayi..tavsiyen Allaha birak varsa var zaten stres yapma.. o zaman daha kolay oluyo isler.ben 8 gun gecti oyle test yapmistim dusun.insallah iyi olur hersey.

Ederim canim Allah en.kisa zamanda nasip etsin her isteyene nasip etsin..bende bilirim o zamanlari beklemeyi, adet gunu yaklastikca stres olmayi..tavsiyen Allaha birak varsa var zaten stres yapma.. o zaman daha kolay oluyo isler.ben 8 gun gecti oyle test yapmistim dusun.insallah iyi olur hersey.
İnşaallah canım ya ben senin kadar Sabırlı olamayanilirim adet günüm geçsin genelde hamileyimdir ilk günde testte çıkar bu ay da öyle olur inşaallah Mayıs Ay'ı müjdeyle gelir...

4 ay kadar olmuş ama umarım birisi cevap verir ben bu ay hsg çekildim adetimin 7. Gunu aynı zamanda klomen kullanıyorum bu ay aşılama yaptırmamda sakınca var mı acaba 16. Gun fln oluyor aşılamam nolur bilen biri varsa cvp yazsın yaaa kızlar :(

4 ay kadar olmuş ama umarım birisi cevap verir ben bu ay hsg çekildim adetimin 7. Gunu aynı zamanda klomen kullanıyorum bu ay aşılama yaptırmamda sakınca var mı acaba 16. Gun fln oluyor aşılamam nolur bilen biri varsa cvp yazsın yaaa kızlar :KK43:
Canim doktorum bana o ay iliskiye girme demisti yani korun demisti ama ben korunmadim:eek: ama o ay olmadi zaten. Rahim filmi cektirdigim yerde korunmana gerek yok dediler. Doktoruna sor canim zaten asilama yapcagi icin o karar verir hsg oldugunu soyle.ama cogu kisi korunmuyo o ay.

Canim doktorum bana o ay iliskiye girme demisti yani korun demisti ama ben korunmadim:eek: ama o ay olmadi zaten. Rahim filmi cektirdigim yerde korunmana gerek yok dediler. Doktoruna sor canim zaten asilama yapcagi icin o karar verir hsg oldugunu soyle.ama cogu kisi korunmuyo o ay.
Ya çok doktora sordum yarısı bişe olmaz dedi yarısı da sakıncalı dedi ben de şaştim kaldım zaman kaybetmek de istemiyorum yaaa :(

Back
X