Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar pkosum var şu an aşılamaya bütçem yok. Daha öncesi 3 kere letu ovitrelle denemiştik sonuç alamadık. 2 hafta önce rahim filmi çekindim. Sizce bir daha denemeli miyim?
Kızlar pkosum var şu aşılamaya bütçem yok. Daha öncesi 3 kere letu ovitrelle denemiştik sonuç alamadık. 2 hafta önce rahim filmi çekindim. Sizce bir daha denemeli miyim?
Dene canım 6 defa denenebilir hatta bu kez femara kullan bak ben iki defa letu kullandım 3 de femara olsun dedim onunla gebe kaldım ha femara klomen letu içerikleri aynı deniyor ama burda da çok gördüm kimine letu iyi geliyor kimine femara belli mi olur
Dene canım 6 defa denenebilir hatta bu kez femara kullan bak ben iki defa letu kullandım 3 de femara olsun dedim onunla gebe kaldım ha femara klomen letu içerikleri aynı deniyor ama burda da çok gördüm kimine letu iyi geliyor kimine femara belli mi olur
Doktor deneme demez heralde diyelim ki dedi hemen doktorunu değiş canım vallaha doktora sen diyeceksin ben direk bu kez de femara yazın dedim yazmıştı hatta ilk iğne gonalpeptyl vermişti sonradan bana ovitrelle ver demiştim ha ikisinin de içeri aynı diyorlar ama nebilim baya para farkı var ovitrelle daha pahalı mesela birde daha çok verilen o herkese diye
Doktor deneme demez heralde diyelim ki dedi hemen doktorunu değiş canım vallaha doktora sen diyeceksin ben direk bu kez de femara yazın dedim yazmıştı hatta ilk iğne gonalpeptyl vermişti sonradan bana ovitrelle ver demiştim ha ikisinin de içeri aynı diyorlar ama nebilim baya para farkı var ovitrelle daha pahalı mesela birde daha çok verilen o herkese diye
Bir şey sorucam benim muayenelerim.iyi çıkıyor ama bir kaç mauyenemde sol yumurtam catlamadigini gördü doktor farklı doktorlar tabi devlete gidiyorum bana çatlama olması için bir şeyde vermiyorlar acaba özlemi gidiyorsunuz özelde bu durum nasıl işliyor dahadami yardımcı oluyorlar bu dediğim letu veya femara hemen veriyorlarmi