- Emoji Skoru
- 34
- Puanlar
- 18
AminnBiraz korktum açıkçası pcos var evet ama böyle ilk defa kistim oluştu. Sizde kolaylikla geçirirsiniz inşallah. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnBiraz korktum açıkçası pcos var evet ama böyle ilk defa kistim oluştu. Sizde kolaylikla geçirirsiniz inşallah. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım![]()
merhaba, dokturnuz bununla ilgili ilaç verdi mi?68 çıktı
Merhaba hiç korkmayın 4 cm adetle beraber uçup gidiyorBiraz korktum açıkçası pcos var evet ama böyle ilk defa kistim oluştu. Sizde kolaylikla geçirirsiniz inşallah. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım![]()
Regl oldunuz mu pekiBen hala olmadım ilk tahlilde 68 çıktı sonra 20
Merhabalar benimde yarın çekimim var özelde cekilicek anestezi verilicek bana herkesten duyduğum zor birşey değilmiş anesteziye hile gerek yok denildiMerhaba, yarın hsg çekimim var. Dr a anestezili istiyorum dedim ‘ hayır anestezisiz yapıcam’ dedi. Biraz korkuyorum açıkcası. Siz ağrı acı yaşadınız mı acaba deneyimleriniz nedir
Ben cuma günü hormon testi için gittim. Kendi doktorum izinli olduğu için farklı dr a yönlendirildim. Doktora kendi doktorumun hsg planlaması yapıcağımı söyledim. Bilgi almak için anestezili( 14.500) mi anestezisiz(11.500) mi önerirsiniz dedim ben hastalarıma anestezili yapıyorum öylede öneriyorum dedi. Bende zten fiyat farkı az anestezili yaptırırım dedim kendi kendime. Bugün de (adetimin 6. Günü) kendi doktoruma sonuç göstermek içn gittim. Hormon değerlrin çok iyi bir sorum yok yarın hsg yi yaplım dedi. Anestezili istiyorum dedim kabul etmedi. Çok tedirginim. Hemşirede adet sancısı gb ağrı oluyor korkma dedi ama bilemiyorumMerhabalar benimde yarın çekimim var özelde cekilicek anestezi verilicek bana herkesten duyduğum zor birşey değilmiş anesteziye hile gerek yok denildi
Bencde korkma canım bende öyle duydum benim doktor anestezili yapmiyo dedi o yüzden yaptırıcam yapmasaydi bende anestezisiz olurdum bizede ücret 10 bin TL denildiBen cuma günü hormon testi için gittim. Kendi doktorum izinli olduğu için farklı dr a yönlendirildim. Doktora kendi doktorumun hsg planlaması yapıcağımı söyledim. Bilgi almak için anestezili( 14.500) mi anestezisiz(11.500) mi önerirsiniz dedim ben hastalarıma anestezili yapıyorum öylede öneriyorum dedi. Bende zten fiyat farkı az anestezili yaptırırım dedim kendi kendime. Bugün de (adetimin 6. Günü) kendi doktoruma sonuç göstermek içn gittim. Hormon değerlrin çok iyi bir sorum yok yarın hsg yi yaplım dedi. Anestezili istiyorum dedim kabul etmedi. Çok tedirginim. Hemşirede adet sancısı gb ağrı oluyor korkma dedi ama bilemiyorum
Ben oldum çıktım bir 20 dkka oldu. Anestezi olmadan yaptırdım. Bir aparat taktılar onda bir şey hissetmedim sadece demirin soğukluğu, ilacı verilene kadar ki işlemde de çok bişi hissetmedim kendimi çok rahat ve gevşek bıraktım. Hoca ilacı veriyorum dedi tabi bir ağrı sancı hissettim içimden keşke anestezili olsaydım dedim ama sonra bitti dedi şaşırdım. Dayanabildim kızlar. Biraz midem bulandı o kadar.. korkulcak bişi yokmuş cidden. O an birazcık sabır. İki tüpümde açıkmış çok şükür. 1 hafta ilişki yok dedi.Bencde korkma canım bende öyle duydum benim doktor anestezili yapmiyo dedi o yüzden yaptırıcam yapmasaydi bende anestezisiz olurdum bizede ücret 10 bin TL denildi
Şükür canım normal çıkmis benimde normal çıktı kolum ve boynumda ağrı ve şişlik var anesteziden dolayi herhalde keşke bende öyle olsaydım banada 4 5 gün ilişki yok bu ay korun dedi adette gel çatlatma yapalimBen oldum çıktım bir 20 dkka oldu. Anestezi olmadan yaptırdım. Bir aparat taktılar onda bir şey hissetmedim sadece demirin soğukluğu, ilacı verilene kadar ki işlemde de çok bişi hissetmedim kendimi çok rahat ve gevşek bıraktım. Hoca ilacı veriyorum dedi tabi bir ağrı sancı hissettim içimden keşke anestezili olsaydım dedim ama sonra bitti dedi şaşırdım. Dayanabildim kızlar. Biraz midem bulandı o kadar.. korkulcak bişi yokmuş cidden. O an birazcık sabır. İki tüpümde açıkmış çok şükür. 1 hafta ilişki yok dedi.
Yaa hiç bilmiyordum rahatladım teşekkür ederimMerhaba hiç korkmayın 4 cm adetle beraber uçup gidiyor
Vermedi daha önce ilaç kullandın mi diye sordu dostinex diye bi ilaç kullandim dedim. Bidaha tahlil istedi 37.7 geldi yine olmamış bir hafta sonra bidaha gel tahlil ver dedi gidemedimmerhaba, dokturnuz bununla ilgili ilaç verdi mi?
Dostinex sonrası mı 37.7 olmuştu peki? Benim de 69 çıktı ve dostinex kullandım sonra ölçtürmedim düştü mü bilmiyorumVermedi daha önce ilaç kullandın mi diye sordu dostinex diye bi ilaç kullandim dedim. Bidaha tahlil istedi 37.7 geldi yine olmamış bir hafta sonra bidaha gel tahlil ver dedi gidemedim