rahim filmi sonrasi yumurta buyutme

yanbaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
284
106
53
33
Mersin
Herkese merhaba gecen hafta rahim filmi cektirdim tuplerde bir sikinti olmadigini soyledi doktorum bu ay kendiliginden gebelik olusmazsa diger ay yumurta buyutup sonra catlacaz dedi nasil bi surec neler yapiliyor anlatmak isteyen var mii ???

Herkese merhaba gecen hafta rahim filmi cektirdim tuplerde bir sikinti olmadigini soyledi doktorum bu ay kendiliginden gebelik olusmazsa diger ay yumurta buyutup sonra catlacaz dedi nasil bi surec neler yapiliyor anlatmak isteyen var mii ???
Bende geçen ay çektirdim doktorum sorun yok dedi bu ay adetin 3. Günü için bana letu verdi kullan 5 gün 2 gün ara ver 3 günü yanıma gel dedi

Bana da adetinin 2. Günü femara verdi 5 gün kullanıp 4 gün sonra gelmemi söyledi bugün ilaç kullanımı bitti çarşamba günü gidecem bakalım

Adet oldunuz mu ilaca başladınız mı umarım film sonrası gebelik olmuştur
Yok daha olmadım günüm salı günü hsg nin çekildiği ilk ay hamile kalan var inşallah bende onlardan olurum ilacı adet olursam 3 günü kullanacağım

Bana da adetinin 2. Günü femara verdi 5 gün kullanıp 4 gün sonra gelmemi söyledi bugün ilaç kullanımı bitti çarşamba günü gidecem bakalım
Sizde rahim filminden sonra mi verdi

Sizde rahim filminden sonra mi rahim filmi çektiğiniz ay gebelik oluşmadı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…