olun garanti verip açılacaksa en azından daha hızlı hamile kalma şansınız var rahim filmi ile açılmadıysa başka türlü operasyon dışında açılmazMerhaba sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim rahim filmi çekildim sağ tüpüm açık sol tüp kapalı çıktı doktorum laparoskopik ameliyatı olmamı söyledi sizce beklemeli miyim hemen olmalı mıyım
Bu ay kendime zaman vermek istiyorum eğer kalmazsam olmayı düşünüyorum ayrıyeten pcosum da varolun garanti verip açılacaksa en azından daha hızlı hamile kalma şansınız var rahim filmi ile açılmadıysa başka türlü operasyon dışında açılmaz
Benim de sol tüpüm tıkalı ameliyatta denediler açılmadı rahimde perde vardı onun için ameliyat olurken denediler ayriyeten sadece tüp için olmadım ama çok şükür hamileyim şimdiBu ay kendime zaman vermek istiyorum eğer kalmazsam olmayı düşünüyorum ayrıyeten pcosum da var
Ya öyle mi benim doktor açılır dedi ama bilemedim şimdiBenim de sol tüpüm tıkalı ameliyatta denediler açılmadı rahimde perde vardı onun için ameliyat olurken denediler ayriyeten sadece tüp için olmadım ama çok şükür hamileyim şimdi
Tek tüple de hamile kalabilirsiniz denemek isterseniz deneyin derim özellikle rahim filmi sonrası gebelik şansı artıyor ben rahim filmi sonrası ilk ayda hamile kaldım tek tüple inşallah rabbim en kısa zamanda size de nasip ederYa öyle mi benim doktor açılır dedi ama bilemedim şimdi
Çok sağolun bu ay kendime bir şans vermek istedim umarım ameliyata gerek kalmaz ❤ pcosum olduğu için biraz karamsarım ama doktorum ultrasonla bakınca yumurtalıklarımın iyi gözüktüğünü söylüyorTek tüple de hamile kalabilirsiniz denemek isterseniz deneyin derim özellikle rahim filmi sonrası gebelik şansı artıyor ben rahim filmi sonrası ilk ayda hamile kaldım tek tüple inşallah rabbim en kısa zamanda size de nasip eder
pcos için takviye alırsınız ve akışına bırakıp zamanla ne zaman istersenşz yaparsınızBu ay kendime zaman vermek istiyorum eğer kalmazsam olmayı düşünüyorum ayrıyeten pcosum da var
Her ay adet görüyor musunuz düzenliÇok sağolun bu ay kendime bir şans vermek istedim umarım ameliyata gerek kalmaz ❤ pcosum olduğu için biraz karamsarım ama doktorum ultrasonla bakınca yumurtalıklarımın iyi gözüktüğünü söylüyor
Her ay görürüm ama gecikir bazen 1 hafta bazen 10 gün ama her ay görürümHer ay adet görüyor musunuz düzenli
Demek ki her ay yumurtluyorsunuz bence şansınızı deneyin Allah büyük inşallah en kısa zaman da nasip olurHer ay görürüm ama gecikir bazen 1 hafta bazen 10 gün ama her ay görürüm
pcos için takviye alırsınız ve akışına bırakıp zamanla ne zaman istersenşz yaparsınız
Amin teşekkürlerrrDemek ki her ay yumurtluyorsunuz bence şansınızı deneyin Allah büyük inşallah en kısa zaman da nasip olur
Merhaba bende adetim bitince çektireceğim randevu aldım. İşlem zor muydu ve filmden sonra denemeye devam edebilirsiniz dedi mi doktor yoksa bu ay korunmanızı mı söylediMerhaba sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim rahim filmi çekildim sağ tüpüm açık sol tüp kapalı çıktı doktorum laparoskopik ameliyatı olmamı söyledi sizce beklemeli miyim hemen olmalı mıyım
Merhaba ben anestezili yaptığım için hiç birşey hissetmedim. Ilişki içinde ben direk bi kaç gün sonra gelip ameliyat olacağım dediğim için ameliyata kadar ilişkiye girme dedi sonra vazgeçtim ameliyat olmaktan rahim filminden 3 gün sonra girmiştim ama siz doktorunuza sorun istersenizMerhaba bende adetim bitince çektireceğim randevu aldım. İşlem zor muydu ve filmden sonra denemeye devam edebilirsiniz dedi mi doktor yoksa bu ay korunmanızı mı söyledi
Teşekkür ederimmmmMerhaba ben anestezili yaptığım için hiç birşey hissetmedim. Ilişki içinde ben direk bi kaç gün sonra gelip ameliyat olacağım dediğim için ameliyata kadar ilişkiye girme dedi sonra vazgeçtim ameliyat olmaktan rahim filminden 3 gün sonra girmiştim ama siz doktorunuza sorun isterseniz
Merhaba bugün çektirdim gerçekten hemen uyumuşum çok basit geçti. Şükür bir sorunda çıkmadı. 2 gün sonra denemeye başlayabilirsiniz, 3 ay gebelik şansı artacak dediMerhaba ben anestezili yaptığım için hiç birşey hissetmedim. Ilişki içinde ben direk bi kaç gün sonra gelip ameliyat olacağım dediğim için ameliyata kadar ilişkiye girme dedi sonra vazgeçtim ameliyat olmaktan rahim filminden 3 gün sonra girmiştim ama siz doktorunuza sorun isterseniz
Yaaa ne güzel sizin adınıza sevindim maalesef benim sol tüp kapalı çıktı ama bakalım kısmet inşallah en kısa zamanda olur sizinde olursa buraya yazmayı unutmaMerhaba bugün çektirdim gerçekten hemen uyumuşum çok basit geçti. Şükür bir sorunda çıkmadı. 2 gün sonra denemeye başlayabilirsiniz, 3 ay gebelik şansı artacak dediAllahımmm inşallah güzel bir evlat nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?