RAHİM FİLMİ SONRASI

eysannn77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
36
9
1
25
Merhaba sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim rahim filmi çekildim sağ tüpüm açık sol tüp kapalı çıktı doktorum laparoskopik ameliyatı olmamı söyledi sizce beklemeli miyim hemen olmalı mıyım

Merhaba sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim rahim filmi çekildim sağ tüpüm açık sol tüp kapalı çıktı doktorum laparoskopik ameliyatı olmamı söyledi sizce beklemeli miyim hemen olmalı mıyım
olun garanti verip açılacaksa en azından daha hızlı hamile kalma şansınız var rahim filmi ile açılmadıysa başka türlü operasyon dışında açılmaz

olun garanti verip açılacaksa en azından daha hızlı hamile kalma şansınız var rahim filmi ile açılmadıysa başka türlü operasyon dışında açılmaz
Bu ay kendime zaman vermek istiyorum eğer kalmazsam olmayı düşünüyorum ayrıyeten pcosum da var

Bu ay kendime zaman vermek istiyorum eğer kalmazsam olmayı düşünüyorum ayrıyeten pcosum da var
Benim de sol tüpüm tıkalı ameliyatta denediler açılmadı rahimde perde vardı onun için ameliyat olurken denediler ayriyeten sadece tüp için olmadım ama çok şükür hamileyim şimdi

Benim de sol tüpüm tıkalı ameliyatta denediler açılmadı rahimde perde vardı onun için ameliyat olurken denediler ayriyeten sadece tüp için olmadım ama çok şükür hamileyim şimdi
Ya öyle mi benim doktor açılır dedi ama bilemedim şimdi

Ya öyle mi benim doktor açılır dedi ama bilemedim şimdi
Tek tüple de hamile kalabilirsiniz denemek isterseniz deneyin derim özellikle rahim filmi sonrası gebelik şansı artıyor ben rahim filmi sonrası ilk ayda hamile kaldım tek tüple inşallah rabbim en kısa zamanda size de nasip eder

Çok sağolun bu ay kendime bir şans vermek istedim umarım ameliyata gerek kalmaz ❤ pcosum olduğu için biraz karamsarım ama doktorum ultrasonla bakınca yumurtalıklarımın iyi gözüktüğünü söylüyor

Her ay adet görüyor musunuz düzenli

Merhaba bende adetim bitince çektireceğim randevu aldım. İşlem zor muydu ve filmden sonra denemeye devam edebilirsiniz dedi mi doktor yoksa bu ay korunmanızı mı söyledi

Merhaba bende adetim bitince çektireceğim randevu aldım. İşlem zor muydu ve filmden sonra denemeye devam edebilirsiniz dedi mi doktor yoksa bu ay korunmanızı mı söyledi
Merhaba ben anestezili yaptığım için hiç birşey hissetmedim. Ilişki içinde ben direk bi kaç gün sonra gelip ameliyat olacağım dediğim için ameliyata kadar ilişkiye girme dedi sonra vazgeçtim ameliyat olmaktan rahim filminden 3 gün sonra girmiştim ama siz doktorunuza sorun isterseniz

Teşekkür ederimmmm

Merhaba bugün çektirdim gerçekten hemen uyumuşum çok basit geçti. Şükür bir sorunda çıkmadı. 2 gün sonra denemeye başlayabilirsiniz, 3 ay gebelik şansı artacak dedi Allahımmm inşallah güzel bir evlat nasip eder

Yaaa ne güzel sizin adınıza sevindim maalesef benim sol tüp kapalı çıktı ama bakalım kısmet inşallah en kısa zamanda olur sizinde olursa buraya yazmayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…