• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi sonrası

Tgb258

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
16
Rahim filmi sonrası adetinizde gecikme yaşadınız mı kızlar ? Ben ara ara adetim geliyormuş gibi hissediyorum ama yok gebelik olabilir mi yoksa 🥹

rahim filmi sonrası genelde gebelik ile sonuçlanıyormuş diye duymuştum inşallah hamilesinizdir

Malesef kan verdim bugün prolaktin yüksekligindenmis 🥺
İnşallah en kısa zamanda bizde pozitif haberi aliriz biliyorum üzülmemek elde değil bende film sonrasi çok heveslenmistim ama inanıyorum bu zor zamanlarin sonu çok güzel bi yere gidecek

İnşallah en kısa zamanda bizde pozitif haberi aliriz biliyorum üzülmemek elde değil bende film sonrasi çok heveslenmistim ama inanıyorum bu zor zamanlarin sonu çok güzel bi yere gidecek
Amin inşallah 🙏 bende film sonrası heveslendim fakat bugün 4 cm lik bir kistim daha olduğunu öğrendim 🥺

Rahim filmi sonrası adetinizde gecikme yaşadınız mı kızlar ? Ben ara ara adetim geliyormuş gibi hissediyorum ama yok gebelik olabilir mi yoksa 🥹
Merhaba rahim filmi sonrası cinsel ilişkiyi doktor kaç gün yasakladi bana 1 hafta dsdi

Amin inşallah 🙏 bende film sonrası heveslendim fakat bugün 4 cm lik bir kistim daha olduğunu öğrendim 🥺
Merhabalar korkmayınız geçen ayda benim oldu kist ama gecti sadece 1 ay daha geç ilerledik bende haftaya rahim filmi cektiricem 3 çatlatma denedik olmadı İnşallah hepimiz güzel Sonuçlsr aliriz

Merhabalar korkmayınız geçen ayda benim oldu kist ama gecti sadece 1 ay daha geç ilerledik bende haftaya rahim filmi cektiricem 3 çatlatma denedik olmadı İnşallah hepimiz güzel Sonuçlsr aliriz
Biraz korktum açıkçası pcos var evet ama böyle ilk defa kistim oluştu. Sizde kolaylikla geçirirsiniz inşallah. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım 🙏

Ben hala olmadım ilk tahlilde 68 çıktı sonra 20

Biraz korktum açıkçası pcos var evet ama böyle ilk defa kistim oluştu. Sizde kolaylikla geçirirsiniz inşallah. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım 🙏
Korkma kistler zaman zaman catlamayan yumurtalardan dolayı oluşuyor sonra zamanla atılıyor . Ben ılk doktora gıttıgınde kıstlerım vardı Polıkıstık över dedı doktor ınanamadım . Çünkü hormon testlerım uyuşmadı . Sıvılcelenme yok kıllanma yok adet duzensızlıgı 0 . Kendımı bıldım bılelı günü gününe adet olurum . Suphelendım bır kaç doktora daha gıttım Polıkıstık olmadığını soyledıler zaten 1 ay sonra tamamen gectı

Benimde Hsg sonrası 3 gün gecikmem olmuştu 2ay oldu hala gebelik yok malesef

Back
X