• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi sonucu

zmeryy

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
204
Puanlar
18
Kızlar özel hastanede çektirdim sonunda şükürler olsun elimerapor olarak değilde video olarak veriler izleyebiliyorum doktor ise problemin olmadığını söyledi ikiside açık rahimde anormal bir durum yok dedi bende en son halini çektim videodan video yüklesek yükleyeceğim ama sanırım olmuyor birde anlayanlar bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_3689.webp
    IMG_3689.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar özel hastanede çektirdim sonunda şükürler olsun elimerapor olarak değilde video olarak veriler izleyebiliyorum doktor ise problemin olmadığını söyledi ikiside açık rahimde anormal bir durum yok dedi bende en son halini çektim videodan video yüklesek yükleyeceğim ama sanırım olmuyor birde anlayanlar bakabilir mi
Kızlar doktor yorum yaptı biliyorum ama ben yinede anlayan arkadaşlarımız olur diye atayım dedim

Sorun yok gibi doktorunuzda zaten öyle demiş. Videoda sizde daha net anlarsınız. Sıvı rahime dolup tüplerden geçip karın boşluğuna yayılıyorsa sorun yoktur ☺️

Sorun yok gibi doktorunuzda zaten öyle demiş. Videoda sizde daha net anlarsınız. Sıvı rahime dolup tüplerden geçip karın boşluğuna yayılıyorsa sorun yoktur ☺️
Görmemişim sağolun bidirimmkarışlığı olmuş

Video olduğu için pek anlaşılmıyor. İki tüptete geçiş varsa açık demektir. Ayrıca rahim şeklinizde çok iyi.

Back
X