Rahim filmi sorunu bir bakarmısınız çektirenler?

Gebelikaski

Günler geçiyor..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
2.138
2.652
133
Arkadaşlar persembe hsg çektiricem adetimin 7.günü ve hala ara ara kanlı kahve akıntı geliyo. Bu sekilde hsg çekilirmi bi sikinti olurmu

Arkadaşlar persembe hsg çektiricem adetimin 7.günü ve hala ara ara kanlı kahve akıntı geliyo. Bu sekilde hsg çekilirmi bi sikinti olurmu
Merhaba bildigim kadariyla adetin bittikten sonraki 3 gun icinde cekiliyor . Çünkü bana oyle demisleri cekilirken

Merhaba bildigim kadariyla adetin bittikten sonraki 3 gun icinde cekiliyor . Çünkü bana oyle demisleri cekilirken
Evet ama çikolata kistim var bitmiyoki bayrama giricez kahverengi akintiya bile daha tam dönmedi 11.gün tam temiz olurum oda bayrama ve yumurtlamama cok yakın enfeksyon kaparm

Evet ama çikolata kistim var bitmiyoki bayrama giricez kahverengi akintiya bile daha tam dönmedi 11.gün tam temiz olurum oda bayrama ve yumurtlamama cok yakın enfeksyon kaparm
Bu şekilde enfeksiyon kapma riski çok yüksek. Kanamanın bitmesini bekleyin. Çektirmek için yumurtlama olmaması yeterli.

Akintin beyaza dönmeden cektirme sakin ben cektirirken hatta odaya girerken üstüne basa basa sormuslardi

Kanamanin bitmesini bekleyin bence daha riskli olur . Tamamen temiz olması lazim icerinin ve de yumurtlamana yakin bi zaman olmamali o yuzden adetin bitiminden sonraki 3 gun icinde cekiliyor.

O kadar erkenmi yumurtluyosun.benim 3 4 gun ilk gunler kanama sonrada lekelenmem olmustu.bide antibiyotik vermisti dr o bitene kadar iliski yok demisti.acele etme bence
14.gün genelde yumurtlamam erken deglki 10.gün gttggmi warsayarsak 4gün kalmis oluyo. Antibiyotgi kac gün kullandiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…