• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi ve gebelik

Hasret6534

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
8
0
1
23
Arkadaşlar ben aranızda yeniyim 2 senelik evliyim çocuk düşünüyoruz rahim filmi çektirmemi istedi doktorum reglim şuan bittikten sonra 3. günü çektiricem.. Bebeğin rahim filminden önce olma ihtimali var mıdır regl olmadan önce yani

Hamilyken regl olunmaz ama çok duyduk üstüne görmeyi o yüzden en iyisi test yapın içiniz rahat etsin. Ama regl olduysanız ve daha öncekilerden farklı değilse kanamanız vs. Pek sanmıyorum.
Bende rahim filmi çektirmiştim o ay hamile kaldım ama maalesef düşük oldu.
Size tavsiyem doktorunuza ilk ay korunmak gerekir mi diye sorun. Benim kafam hala karışık ilk ay korunmak gerekiyo mu gerekmiyo mu. Bunu sorun bence doktorunuza. Hakkınızda hayırlısı olsun☺️

Hamilyken regl olunmaz ama çok duyduk üstüne görmeyi o yüzden en iyisi test yapın içiniz rahat etsin. Ama regl olduysanız ve daha öncekilerden farklı değilse kanamanız vs. Pek sanmıyorum.
Bende rahim filmi çektirmiştim o ay hamile kaldım ama maalesef düşük oldu.
Size tavsiyem doktorunuza ilk ay korunmak gerekir mi diye sorun. Benim kafam hala karışık ilk ay korunmak gerekiyo mu gerekmiyo mu. Bunu sorun bence doktorunuza. Hakkınızda hayırlısı olsun☺️
Teşekkür ederim 😊😊

Kaç konunuz var sizin?
Gebe olduğunuzu yazmışsınız diğer konunuzda?
Üstelik kimden olduğunu bilmediğinizi yazmışsınız🤔

Back
X