Selam arkadaslar Allahin izniyle bugun rahim filmi cekildim oncelikle surdan baslayayim ozel bir hastanede iki ay boyunca klomenle yumurtam olustu buyudu igneyle catlatildi o gunler kacirilmadi ama gebelik olusmadi ilaclarin etkisi zaten tartisilmz bende surekli ilac almaktan yoruldum ve baska bir ozel hastaneye gittim hikayemi anlattim rahim filmi cekildimi sordu hayir dedim doktorda hic bisey yaplmadan ilac verilirmi diye kizdi digerine herneyse anestezili onerdi cok arili oluyomus fiyati 600 tl kabul ettik bugun oldum cok korktum amelyathme gibi bi yere ilk kez girdim ilac verdiler tik gitmisim hatirlamiyorum ama uyandigmda adet agrisi gibi agri hala devam ediyo kanamada dahl iki gun boyle olurmus iliskiye girme dedi iki tupumde tikaliymis cok sukur acmis doktorum adetinde gel dedi klomen vermedi bu ay dinlen kendiliginden gebede kalabilirsin dedi pcos var yumurta tembelligi yapiyormus cok sukur evdeyim yatiyorum filmi cektirecekler anestezili cektirsinler tavsiyem cok agrim var hala digerini dusunemiyorum icinizi ferah tutun bebeginiz olmadiysa hala bi rahim filmi cektirin