RAHIM FILMI VE MERAK EDILENLER

Canim panik olma. Bende salı çektirdim hsg. Ve korunmayı düşünmüyorum. Yarından sonra. Zaten polikistik over var. Netten bakıyorum sakınca yok diyorlar çoğu yerde. Ama 2gün falan ilişki yok diyorlar. Hani film yaaa zararlı bebek olursa diye. Ama etkisi gidiyor bence.aynen millet hep rahim filmi çekindiği ay hamile kalmış. Allah korur,birşey olmaz inşallah
Sizin filmin sonucu nasıldı peki
Ben de baktım şimdi ama ilk aylar düşükle de cok sonuclanms:(

Sizin filmin sonucu nasıldı peki
Ben de baktım şimdi ama ilk aylar düşükle de cok sonuclanms:KK43:
Doktor 2tüp.te açık. Rahim normal dedi. Hayırlısı bakalım. Zaten anestezi verdiler ben birşey hissetmedim. Biraz karin ağrısı oldu o kadar.

Allah korur inşallah. Sonuçta olacağı Allah bilir. Birde düşünüyorum o istemezse yaprak bile kıpırdamaz nasip bakalım.

Seninki nasılmis canim
Seninki nasılmis canim
Bende yapısıklık varmıs dr un dediği
Spermlerin rahime giden yolunda yapıskanlar varmıs
Orayı açti dr filmde

Eşimde de ileri hareket azlıgı vardı
Birkac aydır kür falan uyguluyoruz
Dr dediki hareketleri cok ii olsa bile spermler ordan gecemezdi iiki filme geldin dedi

Baska bir sıkıntı yok
Eşimin hareketlerine bakıcaz şimdi artmıs mı ne olmus:))

Cok zor işlermiş yaaaa
İlk denemede kalan nasıl kalıyor valla

E
Bende yapısıklık varmıs dr un dediği
Spermlerin rahime giden yolunda yapıskanlar varmıs
Orayı açti dr filmde

Eşimde de ileri hareket azlıgı vardı
Birkac aydır kür falan uyguluyoruz
Dr dediki hareketleri cok ii olsa bile spermler ordan gecemezdi iiki filme geldin dedi

Baska bir sıkıntı yok
Eşimin hareketlerine bakıcaz şimdi artmıs mı ne olmus:))

Cok zor işlermiş yaaaa
İlk denemede kalan nasıl kalıyor valla
Aynen canim!haklısın!benim bir arkadaşımin 1çocuğu vardı 1yaşında. Şimdi kazayla hamile kalmış yine. Allah tamamına erdirsin. Bizde çok istiyoruz olmuyor. Nasip bakalım. Keçiboynuzu özütü kullanın canim. Çok faydalı imiş.

E
Bana rahime girildiği için dedi
Bu ayki yumurtaların bi cıksın gtsin cok saglıklı olmaz dedi
Belki kasıt filmden snraki bir aydır
Bu konu ile ilgili de konu acmak lazım

Sizde birsey cıktı mi rahim filminde
lhamdulillah birşey çıkmadı iki tüpde açık çıktı çok şükür ufak tıkanıklıklar çarşafa açılmıştır şimdi dedi bu ay sonunda adet olursan gel aşılama yapalım dedi o kadar

E

lhamdulillah birşey çıkmadı iki tüpde açık çıktı çok şükür ufak tıkanıklıklar çarşafa açılmıştır şimdi dedi bu ay sonunda adet olursan gel aşılama yapalım dedi o kadar
Bana aşılama için bekleyelim haziranda gel dedi. Belki kendiliğinden olur dedi. Doktor her 2hastamin 1i kendiliğinden hamile kalıyor,film sonrası dedi. Sizce bekleyio. Mi yoksa başka bir doktora da gidelim mi?doktor iyi gibi ama bilmiyorum kafam karıştı

E

Aynen canim!haklısın!benim bir arkadaşımin 1çocuğu vardı 1yaşında. Şimdi kazayla hamile kalmış yine. Allah tamamına erdirsin. Bizde çok istiyoruz olmuyor. Nasip bakalım. Keçiboynuzu özütü kullanın canim. Çok faydalı imiş.
4 aydır kürünü yapıyorım eşime
Yarın da incir kürüne baslayacagım :))

Ya
E

yasın kac
Ne kadardır deniyorsunuz

Yok ya bekleyin şahsen bende bekliyem kim çektirdiyse bir yasa iki ay içinde hamile kalıyor neden bizde kalmayalım ki inçir ve havuç kürüylede takviyede bulunuyorum bide pozitif düşünmeye başladım Hsgden sonra inşallah bize de herkese de nasip olur.

Ben 36 :))))
Bennden daha küçüksün
İnş kıza zamanda ii haberleri alırız
Bende 28oldum. 2yıl olacak ağustosta evleneli.inşallah olur diye umut ediyorum. Bu ay birşey yapamam. Kpss var ona odaklanmaliyim. Nasip bakalım. Olur hepimizin inşallah.

Back
X