RAHIM FILMI VE MERAK EDILENLER

Bir yıl oldu korunmayı bırakalı. Olmadı. Soğan kürü yapiyorum şimdi. En azından temizliyor rahmi. Faydasını gördüm,daha önce. Klomen ile aynı etkiyi yapıyor. Hatta soğanla daha önce çatlamayan yumurtam çatladı. Neden olmasın!

Bir yıl oldu korunmayı bırakalı. Olmadı. Soğan kürü yapiyorum şimdi. En azından temizliyor rahmi. Faydasını gördüm,daha önce. Klomen ile aynı etkiyi yapıyor. Hatta soğanla daha önce çatlamayan yumurtam çatladı. Neden olmasın!
Merhaba cnm soğan kuru bnde yapmak istyrm ne zmn yapmam gerek adetm 12gun gecikti bugün idrarda baktm bisi yk geçen ay rahim filmi cektm kandada 7gun geçince yaptm yk su soğan kuru yapsm adetm gelirmi maydanoz kuru yaptm hala tık yok çok bunaldm ya

Merhaba cnm soğan kuru bnde yapmak istyrm ne zmn yapmam gerek adetm 12gun gecikti bugün idrarda baktm bisi yk geçen ay rahim filmi cektm kandada 7gun geçince yaptm yk su soğan kuru yapsm adetm gelirmi maydanoz kuru yaptm hala tık yok çok bunaldm ya
Canim adet bitince başlanıyor soğan kürüne diye biliyorum. Ama sen hemen yap bence. Annem menapoza giriyordu. Yaptı soğan kürünü tekrardan adet oldu. En rahim filmi çektirmeden önce başlamıştım film günü yapmadım. Sabah değil de akşam yemeğinden önce yapiyorum kürü. Gece yatarken bir daha yapiyorum. Umarım sende faydasını görürsün

Sende de mi var polikistik over. Ben onun yüzünden adet olamıyorum. 1yılda 12kilo verdim hala olamıyorum. Soğan kürü fayda etti tek bana. Yoksa tarlusal al iç canim.

PCo dediler ilk kurtajdan snra ama snra doğum kontrol hapı falan kullandm geçti kist falanda yk su an ikinci kurtjdn snra düzenliydi 3gun geçmişti geçen ay rahim filminden snra bu ay olamadm şimdi soğan suyunu deneyeyim nasi yapayım günde bir mi adetde sokturur heralde

Canim adet bitince başlanıyor soğan kürüne diye biliyorum. Ama sen hemen yap bence. Annem menapoza giriyordu. Yaptı soğan kürünü tekrardan adet oldu. En rahim filmi çektirmeden önce başlamıştım film günü yapmadım. Sabah değil de akşam yemeğinden önce yapiyorum kürü. Gece yatarken bir daha yapiyorum. Umarım sende faydasını görürsün
Kuru soğanı kabuğunu soyup 2bardak suda hasliyorum onun bi bardağını aksm bi bardağını yatarken iciyorum dmi

Kuru soğanı kabuğunu soyup 2bardak suda hasliyorum onun bi bardağını aksm bi bardağını yatarken iciyorum dmi
Her defasında taze yapmalısın. Yemeklerden önce evet ılık olarak içiliyor. 1kuru soğanı 4ebölüp kaynayan 1,5bardak suyun içine atıyorsun 5dakika ağzı kapalı kaynıyor. Ve kalan bir bardak soğan suyunu ılık içiyorsun. Soğuk içme fayda etmiyor. Midem çok kötü oldu ben bugün bıraktım yapmıyorum gastrit var midemde.

Her defasında taze yapmalısın. Yemeklerden önce evet ılık olarak içiliyor. 1kuru soğanı 4ebölüp kaynayan 1,5bardak suyun içine atıyorsun 5dakika ağzı kapalı kaynıyor. Ve kalan bir bardak soğan suyunu ılık içiyorsun. Soğuk içme fayda etmiyor. Midem çok kötü oldu ben bugün bıraktım yapmıyorum gastrit var midemde.
Dün basladm ama sabah aç icemyrm bnde yemektn snra icyrm inş faydasını grrm cnm 6ay ara ile kullanılıyormuş sanırım sn hergunmu yaptn şimdiye kadar

kızlar rahim filmi çekildikten ne kadar sonra deniz ve havuza girelebilir..bu konuda bilginiz var mı? 1-2 ay içinde rahim filmi çekilme durumum var temmuzda da talile gitcez..telaş yaptım bişey olur mu diye:S

kızlar rahim filmi çekildikten ne kadar sonra deniz ve havuza girelebilir..bu konuda bilginiz var mı? 1-2 ay içinde rahim filmi çekilme durumum var temmuzda da talile gitcez..telaş yaptım bişey olur mu diye:S
Film çektir 2gün sonra girersin denize. Ben ilk gün az kanamam oldu sonra geçti. 4gün sonrada ilişki oldu. Birşey olmaz yani telaş yapma

Film çektir 2gün sonra girersin denize. Ben ilk gün az kanamam oldu sonra geçti. 4gün sonrada ilişki oldu. Birşey olmaz yani telaş yapma
inşallah canım..doktora dedim mikrop kaparmıyım öne alsak hsgyi amam dedi..demek ki öyle bir ihtimal var diye düşündüm bende..sürekli idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum çünkü bide tüpler enfeksiyon olmaz inşallahh..sağol cevabın için..

inşallah canım..doktora dedim mikrop kaparmıyım öne alsak hsgyi amam dedi..demek ki öyle bir ihtimal var diye düşündüm bende..sürekli idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum çünkü bide tüpler enfeksiyon olmaz inşallahh..sağol cevabın için..
Canim sana tavsiyem yapılabilirsen soğan kürü yap. İltihap enfeksiyon temizliyor

Kızlar rahim filmi çektirdim bi hastanede çeken doktor hersey normal tüpler açık dedi bugun kendi doktoruma götürdüm doktor baktı bi terim kullandı ama onu hatırlamıyorum eğrilik var dedi bununla hamile kalabilirsiniz ama yine de zorlaştırır gebe kalmanızı dedi 1 yıl oldu hamile kalamıyorum içim şüpheye doldu yine bu ay bekle dedi Hsgden sonra hamilelik ihtimalin artmıştır dedi olmasa aşılama yapalım dedi bu eğriliği de düzeltebiliriz dedi aklım çok karışık ya bu eğrilik nerden çıktı niye diğer doktor bunu demedi de bu doktor bunu dedi of of. Sizden ricam biri rahim filminin fotosunu buradan yada özelden bana atabilir mi bi karşılaştırmak istiyorum :( bide bügün 16. Günüm ama yumurtam 14 ml miş daha çatlamamış 28 günde bi adet oluyorum çatlaması gerekmez mıydı ve 14 çok küçük ya ki ben 10 gündür incir kürü ve havuç kürü yapıyorum ama yumurta fos çıktı ne yaparsam yapayım olmuyor olmuyor olmuyor çok yıprandım artık bunları düşünmekten

Her gün arkadaşlardan birinin de hamile olduğunu duyuyorum umutlarım hepten tükeniyor bügünde bi haber aldım oda hamıle kalmış ki biz beraber doktora gidiyorduk doktor ona senin hamile kalman çok daha zor dedi o kaldı benim güya hiç bi sorunum yokmuş ben kalamadım olmayınca olmuyor ne yaparsan yap boş nafile

Kızlar İstanbul Bahçelievler'de medical park bayan doktor tavsiyesi olan varmı? Çikolata kistim var ve çocuk olmuyor

Kızlar rahim filmi çektirdim bi hastanede çeken doktor hersey normal tüpler açık dedi bugun kendi doktoruma götürdüm doktor baktı bi terim kullandı ama onu hatırlamıyorum eğrilik var dedi bununla hamile kalabilirsiniz ama yine de zorlaştırır gebe kalmanızı dedi 1 yıl oldu hamile kalamıyorum içim şüpheye doldu yine bu ay bekle dedi Hsgden sonra hamilelik ihtimalin artmıştır dedi olmasa aşılama yapalım dedi bu eğriliği de düzeltebiliriz dedi aklım çok karışık ya bu eğrilik nerden çıktı niye diğer doktor bunu demedi de bu doktor bunu dedi of of. Sizden ricam biri rahim filminin fotosunu buradan yada özelden bana atabilir mi bi karşılaştırmak istiyorum :KK43: bide bügün 16. Günüm ama yumurtam 14 ml miş daha çatlamamış 28 günde bi adet oluyorum çatlaması gerekmez mıydı ve 14 çok küçük ya ki ben 10 gündür incir kürü ve havuç kürü yapıyorum ama yumurta fos çıktı ne yaparsam yapayım olmuyor olmuyor olmuyor çok yıprandım artık bunları düşünmekten
Ben internette yazdım rahim filmi diye. Oradaki gibi siyah beyaz çıkmış. Ve aynı resim. Sende bir bak oraya. Canını sıkma olur canim. İncir kürü eğer pco varsa etki etmeyebilirmis. Bana fayda etmedi. Soğan kürü bende hem yumurta büyüttü hem de çatlatti,hapın yapamadığıni yaptı

Yumurtam 20 ml olmuş hiç birşey kullanmadım sadece incir kürü ve havuç kürü ile salı 14 ml di iki günde 6 ml büyümüş . Doktor problem olmaz dedi eğrilik . Hsg den sonra inşallah hamile kalabilirim umutlandım biraz ya inşallah hüsran olmaz yine. Ben 28 günde bir Teğle olurum 14. Gün yumurtam oluşup çatlaması gerekirken 20. Gün 20 ml olmuş geç olgunlaşdı bu defa anlamadım :(

Back
X