Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi ve sonrası :/

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde anestesisizdi. Bende burda okudukların solayı çok korkmuştum ama inan korkulacak bişet yok. Sadece gaz sancısı gibiydi saniyelik bir iş. Sonrasında ayağa kalkıp kendim gittim sakın kendini korkutma
anestezi almadan olmaya karar werdim canım anlık bişe için degmez diye düşünüyorum. İnşallah kolay geçer

Ben anestezisiz rahim filmi cekildigim ay hamile kaldim. Korunmadim, doktor öyle birşey söylemedi. Maşallah bebeğim doğdu on aylık oldu bile. Benim rahim filmim çok ağrılı geçti. Belki de tüplerde tıkanıklık vardı onlar açıldı bilmiyorum. O kadar şey denedim, ilaç iğne vs. Olmadı ama rahim filmi cekildigim ay oldu. Darısı sizlerin başına.

Amin inşallah. Ben de bugün yarın regl olmam lazım ama inşallah olmam. Tam bayram yaparım o zaman

Kızlar rahim fotolarınız nasıl benim ki çok tuhaf yarımsı yok sanki dr bişi yok dedi ama fotoyu gördüm evde hüngürhüngür agladım

Kızlar rahim fotolarınız nasıl benim ki çok tuhaf yarımsı yok sanki dr bişi yok dedi ama fotoyu gördüm evde hüngürhüngür agladım
Benim rahim fotom da üstten basık, cok düzgün değil ama doktor sorun olmaz dedi. Kalp şeklinde imiş. Sizinki nasıl?

Benim rahim fotom da üstten basık, cok düzgün değil ama doktor sorun olmaz dedi. Kalp şeklinde imiş. Sizinki nasıl?
Bana kürtajdan sonra kalp şeklinde dedi sonra bebek olmayınca rahim filmimistedi norml dedi tüpler açık dedi eşimde tekrar yanına gidip sorunca sorun yok dedim ya beyfendi ne dememi bekliyosunuz gibisinde bişi dedi

Bugün aktifmişsiniz
İnş ulaşabilirim size
Benin de tüplerim açıkmış
Siz hamile kalabildiniz mi

Benmki de kalp şeklindeyml sorun olmaz dedi ama bunu kürtjdan snra söledi ben tahim filmi çektrdim herşey nrmal tüpler açık dedi snra bende dedmki rahmimin kalp şeklnde oldugunu sölemştiniz tekrar bi bilği vermediniz dedim o da rahim filminde tüplerime baktık onu göremezdik gibi bişi dedi vlla hiç bişi anlamıyorum artık dr çok iyi ama herşeye nrmal diyo

Bende enfeksiyon var sanırım ondan gerçi doktor ikinizdede sorun yok diyor enfeksiyon geçiyor ama en ufak şeyde tekrarlıyor filme güvenmiştim ama olmadı maalesef

Bende de sürekli bademcik enfeksiyonu olmaya başladı gebelik düşündüğümden beri. Galiba bu gidişle aldiricam onu.
Doktor engel olmaz onlar dedi ama.. insan korkuyor

bende filme guvendim ilk ay olmadi. bu,ay catlatma ignesi oldm onun sonucunu bekliyorm.

Bende de sürekli bademcik enfeksiyonu olmaya başladı gebelik düşündüğümden beri. Galiba bu gidişle aldiricam onu.
Doktor engel olmaz onlar dedi ama.. insan korkuyor
Bende rahim enfeksiyonu var maalesef bademcik engel olmaz heralde ama.en iyi doktor bilir tabi bende sogan kürü yapacağım artık son çare

Evet bana hsg yi çeken asistan da bundan sonrki 6 ay çok önemli şansın çok yüksek dedi. Benim aynı durumda olanalar var mı sonuçlar nasıl çok meraktayım.

Ben hsg den sonra enfeksiyon kaptım agrı bulantı ateş hastaneden çıkamadım serumlar igneler 15 gün çektim o ayı değerlendiremedik bu ayda bakalım nasıl olacak sonuç inşallah güzel haberler alırız siz ne zaman çektirdiniz nasıl durumlar

Enfeksiyon mu benim başımın belası serumlar yedim 5 gun günde iki kere geçmedi gene yedim beş gün sabah akşam illet gibi yapışıp bırakmıyor Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…