Bilmiyorumkii daha kendi doktorumla gorusemedim, 10 gun sonra kontrolum var ozaman ogrenicem. Ameliyattan sonra esime dedikleri cok iyi gecti ameliyat tuplerdede sorun yok dendi. Ertesi gun asistan doktor geldi kontrol amacli odaya oda birinden gecis saglayamadik diyince sasirdik uzuldum bende .. acmayi denedilermi onuda hic bilmiyorum inanneden açmamışlar tüpünüzü madem ameliyattaymışsınız ilaçla açabiliyor doktorlar keşke açsaymış işinizi şansa bırakmasaymış ayrıca tek tüplede işini görürsün ne demek ne kadar saçma ve bir doktora yakışmayan bir cümle
Kendi doktorumla daha gorusemedim, 10 gun sonra konusabilicem. ameliyattan sonra asistan doktor geldi ertesi gun onun dedigi buydu :|çok iyi doktorlarmış valla işini görürsün nasıl saçma bir cümledir bu böyle. Sizde biraz tepki gösterseydiniz keşke % 100 lük şansınız varken neden % 50 ile acabalarla yaşayasınız ki
baştan savma iş yapan bir doktor sanırım yineBilmiyorumkii daha kendi doktorumla gorusemedim, 10 gun sonra kontrolum var ozaman ogrenicem. Ameliyattan sonra esime dedikleri cok iyi gecti ameliyat tuplerdede sorun yok dendi. Ertesi gun asistan doktor geldi kontrol amacli odaya oda birinden gecis saglayamadik diyince sasirdik uzuldum bende .. acmayi denedilermi onuda hic bilmiyorum inan
Aslinda cok memnundum doktorlardan cok ilgilendiler filan ama hersey daha cok yeni oldugu icin rahim filminin ne oldugunu bile bilmiyordumbaştan savma iş yapan bir doktor sanırım yine
nasıl bi insanlık bu gerçekten anlamıyorum.benimde tüplerim kapalıydı laparaskopi oldum o çok sevdiğim doktorum dediki açıldı tamam sıkıntı yok. 3 ay sonra tekrar film çektirdim ve tüplerim hala kapalıydı. herkes işini layıkıyla yapsa keşkeKendi doktorumla daha gorusemedim, 10 gun sonra konusabilicem. ameliyattan sonra asistan doktor geldi ertesi gun onun dedigi buydu :|
Yaa gercektenmi, evet resmen dalga geciyorlarnasıl bi insanlık bu gerçekten anlamıyorum.benimde tüplerim kapalıydı laparaskopi oldum o çok sevdiğim doktorum dediki açıldı tamam sıkıntı yok. 3 ay sonra tekrar film çektirdim ve tüplerim hala kapalıydı. herkes işini layıkıyla yapsa keşke
başka bir doktora muayene olun bence birde aklınızda şüphe kalmasınAslinda cok memnundum doktorlardan cok ilgilendiler filan ama hersey daha cok yeni oldugu icin rahim filminin ne oldugunu bile bilmiyordumIlk muayenede direk dermoid kistim cikti cunku onun telasindaydik 1 aydirkii
evet canım geçen vaktemi acıyım çektiğim acılara mı bilemedimYaa gercektenmi, evet resmen dalga geciyorlar
Valla ya, bilerek yapanlardan Allah sorar zaten.. zaten stressliyiz yok bu ay mi olucak su aymi olucak, bide bilerek oyalamalari insani iyice deli ediyorevet canım geçen vaktemi acıyım çektiğim acılara mı bilemedim
Evet bakalim kendime geliyimde insaAllah muayene olurum baskasina :)başka bir doktora muayene olun bence birde aklınızda şüphe kalmasın
onların umrunda değil ki canım o yüzden o kadar pasif davranıyolarValla ya, bilerek yapanlardan Allah sorar zaten.. zaten stressliyiz yok bu ay mi olucak su aymi olucak, bide bilerek oyalamalari insani iyice deli ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?