Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cnm rahim filmi ni doktor ne zaman istedyse o zaman cekiliyoruz benden hemen istedi ve o gün hemen çekildim bende çok korkuyordum ama korktuğum gibi değil di gerçekten doktorun işi 5 dk lik ağrı si ise 2 dka lik az bise kanama oluyor sonra hemen kalkiyorsun ayaga korkulacak bişey değilmiş tüpler açık mi diye bakılıyor cnm bazi kisilerde o ay hamile kalan da oluyormuskizlar iki yildir ikinci cocugu tutturamadik dr hormonlarimin cok iyi oldugunu soyledi rahim fiomine baklim birde dedi ama ben cok korkuyorum bu film ne zamn çekiliyor bilen varmi birde gerek var mi sizce coc
Merhaba bende hastanede sizin gibi bir cocugu olup rahim filmi cektiren cok gordum.Çünkü tüpler kapanabiliyormus bazilarinda.kizlar dr bana kacinci hamileligin diye sormadan rahim filmi istedi benim bir cocugum var zaten rahim filmine gerek var mi?
tsk ederım cnm bılgılendırdıgın ıcınMerhaba bende hastanede sizin gibi bir cocugu olup rahim filmi cektiren cok gordum.Çünkü tüpler kapanabiliyormus bazilarinda.
Rica ederim canim gecmis olsun.tsk ederım cnm bılgılendırdıgın ıcın
peki sonuc ne cikti mira?merhaba bende aşılama tedavisi için 2 ay önce çektirdim. bende çok korkmuştum fakat adetlerim zaten çok sancılı geçer onun kadar bişeydi ve 5 dk sürdü beklediğim gibi değildi
bi sorun çıkmadı tüpler açıkmış zaten benim eşimin spermlerinde sorun var onu düzeltmeye çalışıyoruz.peki sonuc ne cikti mira?
Ayni sorun bizde de var. asilama denedik bu ay. Acaba sizin son durumunuz nedir?bi sorun çıkmadı tüpler açıkmış zaten benim eşimin spermlerinde sorun var onu düzeltmeye çalışıyoruz.
Hayirlisi olsun canim. Bende cok umitli degilim, bugun 9.gun ama hicbir belirti yok, oyle bir hissiyat da yok. O yuzden umitlendirmiyorum da kendimi, hepimiz icin hayirlisi olsun insallah, allah saglik versin oncelikle, bebek dogru zamanda gelecek kucaklarimiza insallah.maalesef aşılamam tutmadı ve hala hamile kalabilmiş değilim kendi haline bıraktım bakalım hayırlısı inşallah sizinki tutar hayırlısıyla.