rahim filmi yardimm!!!!

alak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
240
32
kizlar iki yildir ikinci cocugu tutturamadik :KK22:dr hormonlarimin cok iyi oldugunu soyledi rahim fiomine baklim birde dedi ama ben cok korkuyorum bu film ne zamn çekiliyor bilen varmi birde gerek var mi sizce coc

Canım bu ay adet olursam bende çektircem bendede problem yok eşimdede 1 kere kimyasal gebelik yaşadım temmuz ayında ozamandan bu zamana hamile kalamadım geriye bi rahim filmi kaldı . Adetin 2 günü gel dedi ilaç yazıp gün veriyo adetin başlangıcından itibarende 9-10-11-12 bi gün (yumurtlama olmadan çekilmesi gerekiyormuş)vercek ama korkuyorum. Normal hastanede yaptıranlar acısı olduğunu söylüyor, özeldede en ucuzu 550 buldum bilmiyorum napcamı bende. Kafamda sırf soru işareti kalmasın diye çektircem.

adetin biter bitmez o günleri çekıyolar filmi hiç korkma saniyelik bir acı burdan okuyup gittiğimde çok korkmuştum boşuna stres yapmışım kızlar rahat olun

saol cnm moral oldu. ama karar veremiyorum gerek var miki yaw

kizlar iki yildir ikinci cocugu tutturamadik :KK22:dr hormonlarimin cok iyi oldugunu soyledi rahim fiomine baklim birde dedi ama ben cok korkuyorum bu film ne zamn çekiliyor bilen varmi birde gerek var mi sizce coc
Merhaba cnm rahim filmi ni doktor ne zaman istedyse o zaman cekiliyoruz benden hemen istedi ve o gün hemen çekildim bende çok korkuyordum ama korktuğum gibi değil di gerçekten doktorun işi 5 dk lik ağrı si ise 2 dka lik az bise kanama oluyor sonra hemen kalkiyorsun ayaga korkulacak bişey değilmiş tüpler açık mi diye bakılıyor cnm bazi kisilerde o ay hamile kalan da oluyormus

rahımde perde olup olmadığına bakılıo

kizlar dr bana kacinci hamileligin diye sormadan rahim filmi istedi benim bir cocugum var zaten rahim filmine gerek var mi?

kizlar dr bana kacinci hamileligin diye sormadan rahim filmi istedi benim bir cocugum var zaten rahim filmine gerek var mi?
Merhaba bende hastanede sizin gibi bir cocugu olup rahim filmi cektiren cok gordum.Çünkü tüpler kapanabiliyormus bazilarinda.

merhaba bende aşılama tedavisi için 2 ay önce çektirdim. bende çok korkmuştum fakat adetlerim zaten çok sancılı geçer onun kadar bişeydi ve 5 dk sürdü beklediğim gibi değildi

merhaba bende aşılama tedavisi için 2 ay önce çektirdim. bende çok korkmuştum fakat adetlerim zaten çok sancılı geçer onun kadar bişeydi ve 5 dk sürdü beklediğim gibi değildi
peki sonuc ne cikti mira?

maalesef aşılamam tutmadı ve hala hamile kalabilmiş değilim kendi haline bıraktım bakalım hayırlısı inşallah sizinki tutar hayırlısıyla.

maalesef aşılamam tutmadı ve hala hamile kalabilmiş değilim kendi haline bıraktım bakalım hayırlısı inşallah sizinki tutar hayırlısıyla.
Hayirlisi olsun canim. Bende cok umitli degilim, bugun 9.gun ama hicbir belirti yok, oyle bir hissiyat da yok. O yuzden umitlendirmiyorum da kendimi, hepimiz icin hayirlisi olsun insallah, allah saglik versin oncelikle, bebek dogru zamanda gelecek kucaklarimiza insallah.

X