S Sogukkahve35 Kün fe yekün tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 17 Eylül 2018 Mesajlar 837 Emoji Skoru 497 Puanlar 23 Yaş 34 Yer İzmir 20 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi chatlak_anne #141 chatlak_anne .!.: İnşallllahhhhhh Genişletmek için tıkla... İlaçsız mı çektirdiniz? Ben de çektirmeyi düşünüyorum ilaçsız anesteziye karşı çok hassasım bayılıyorum sonra ...
chatlak_anne .!.: İnşallllahhhhhh Genişletmek için tıkla... İlaçsız mı çektirdiniz? Ben de çektirmeyi düşünüyorum ilaçsız anesteziye karşı çok hassasım bayılıyorum sonra ...
C chatlak_anne Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 25 Eylül 2017 Mesajlar 764 Emoji Skoru 596 Puanlar 103 Yaş 40 22 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi chatlak_anne #142 Sogukkahve35 .!.: İlaçsız mı çektirdiniz? Ben de çektirmeyi düşünüyorum ilaçsız anesteziye karşı çok hassasım bayılıyorum sonra ... Genişletmek için tıkla... Valla büyük bir acı değil ve gerçekten kısa sürüyor üstelik devlet hastanesinde çektirdim ona rağmen yani
Sogukkahve35 .!.: İlaçsız mı çektirdiniz? Ben de çektirmeyi düşünüyorum ilaçsız anesteziye karşı çok hassasım bayılıyorum sonra ... Genişletmek için tıkla... Valla büyük bir acı değil ve gerçekten kısa sürüyor üstelik devlet hastanesinde çektirdim ona rağmen yani