• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende senin 2. doktoru dinlemeyi düşünüyorum işimi şansa bırakmıym diyorum zaten yarın kendi doktoruma da gidicem yüksek ihtimal oda korunma diycek..ben daha önce 2 kere kimyasal gebelik yaşadım kalp atışına kadar kimseciklere söylemiycem ama sonra avazım çıktığı kadarrr bağırıcammm.Biz anne olalımm inşallahhh
Amin inşallah canımm. Allah tez zaman da nasip etsin. İlk ilişki de sancım oldu korktum ama sonraki günlerde olmadı çok şükür. Ama adetim çok yoğun oldu kanallar temizlediği için mi acaba anlayamadım

Amin inşallah canımm. Allah tez zaman da nasip etsin. İlk ilişki de sancım oldu korktum ama sonraki günlerde olmadı çok şükür. Ama adetim çok yoğun oldu kanallar temizlediği için mi acaba anlayamadım
Bende korkuyorum acırmı diye yaaa ilişkide

Bende özel hastanede yaptırdım geçen ay canım ama doktorum anestezili önerdi işlem bittikten sonra uyandırdılar iki gün şiddetli ağrılar ve kanama yaşadım bi benim böyle sanırım herkes acısız diyor ama

Bu arada bende devlet hastanesinde cektirdim hsgyi.inanin abartildigi gibi deil.bana doktor su an yanman olacak diyene kadar hissetmedim.bile oda anlikti.kalkip giyinip cikmam 5 dkyi bulmadi.cidden girecekler kendini korkutup onyargiyla girmesin.

Merhaba Dün rahim filmi çektirdim korkulacak bişey yok sonrasında da 10 dakikalık bi ağrım oldu adetsancısı gibi ağrı çok anlık bir korkulacak birşey yok... korkmayınn....
Veee en önemli şey 2-3 gün sonra yumurtlama günüm bu dönemi güzel değerlendirmek istiyorum.Aslında çok bel bağlamak istemiyorum desem de ister istemez bende hamile kalırmıyım diye panikliyorum ...Çok hevesliyim...Umarım bu sefer olur

Burdanda güzel sonuçlarımı anlatmak için açtım burayı..Umarım boşa çıkmazz
Canım hemen bu ay olmasa da, kistin fln yoksa, benim gibi çekildikten iki ay sonra hamile kalabilirsin. Çevremde de gördüm duydum 2 ay sonra hamile kalan çok. Bu ay için şartlama kendini. Yumurtlama takip etmedim ben o ay, ve ilk kez ay sonuna dek ortalama gün aşırı değerlendirdik. Hakkında hayırlısı olsun.

Benim sonucum yeni çıktı sanırım normal hsg.webp
doktoruma yarın göstericem anlayan varmı aramızda

Canım hemen bu ay olmasa da, kistin fln yoksa, benim gibi çekildikten iki ay sonra hamile kalabilirsin. Çevremde de gördüm duydum 2 ay sonra hamile kalan çok. Bu ay için şartlama kendini. Yumurtlama takip etmedim ben o ay, ve ilk kez ay sonuna dek ortalama gün aşırı değerlendirdik. Hakkında hayırlısı olsun.
Allah razı olsunn çok saoll ...Ben önümüzdeki 6 ay olarak bakıyorum çünkü genelde doktorlarda böyle yönlendiriyormuş

Back
X