Rahim filmi

Mervnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2020
5
1
1
30
Rahim filmi cekilcem bu cuma inşallah hep erteliyorum bu sefer ertelemem inşallah gercekten bukadr çok agrılımı anestezi istmyrm kısa işlem okadr ücrete gerek yok dyrm adanada çukomed de cekilcem hiç orda cektiren iniz varmı nasıl yer agrım olmaması için ne yapablrm rabbim herkese evlat nasp etsn inşallah

Rahim filmi cekilcem bu cuma inşallah hep erteliyorum bu sefer ertelemem inşallah gercekten bukadr çok agrılımı anestezi istmyrm kısa işlem okadr ücrete gerek yok dyrm adanada çukomed de cekilcem hiç orda cektiren iniz varmı nasıl yer agrım olmaması için ne yapablrm rabbim herkese evlat nasp etsn inşallah
ADET SANCISI GİBİ BİR AĞRI ZATEN MAX 15 SN FALAN SÜRER O AĞRI AMA ÖYLE DAYANILMAYACAK GİBİ DEĞİL BENDE ÖYLE OLDU .KİŞİDEN KİŞİYE GÖREDE DEĞİŞİR KİMİSİ DAHA ZOR KİMİSİDE HİÇBİR ŞEY HİSSETMEDEN ÇEKİLİP ÇIKIYOR.

İnşallah bende cok agrı cekmem okadar cok korkuttu lar ki Rahim filmi ismini duyunca kötü oluyorum

Bende yeni çektirdim hiç korkulacak bişey değilmiş hissetmedim bile ağrısı dahi olmadı. Ama bir gece sonra acillik oldum öyle bir ağrı olduki karnımda apandist sandılar önce sonra tomografide içimde su kalmış ve enfeksyon kapmışım. Yani çok ağrısız geçiyor korkmayın ama sonrasında böyle şeyler olabiliyor. Geçmiş olsun şimdiden.

Herhangi bir sıkıntı olmuyor , bende geçen ay çekildim de kullanılan aletler çok önemli ben çekilirken asla birsey hissetmedim , bazı kişilerin ağrı eşiği düşük olabiliyor , kendinizi kasmayın normal muayeneden herhangi bir fark yok kolay gelsin

Merhaba,bende yeni üye oldum buraya hep okuyordum kafama birşey takıldığında ama bende yorumlarda bulunmak istiyorum.Rahim filmini malum gebelik olmadığı durumda doktor emin olmak için çekinmemizi istiyor. doktorun insiyatifine kalan birşey anestezili çekinip çekinmemek.Ama okuduğum yorumlarda hayrete düştüm.Acı hissetmeyeler sinek ısırığı diyenler ben hayret ettim.bu kişiden kişiye değişen bi durum Rahime bağlı yani.ben Mayıs ayında çektirdim ve doktorum hiç canın yanmayacak ve çok az bir sıvı vericem dedi.sonra bi arkadaşıma bahsettim sakın yalnız gitme ve mutlaka anestezili çektir dedi ve bende doktoruma güvenerek anestezisiz çektirdim.keşke arkadaşımı dinleseydim.çekim sırasında alttan muayene eder gibi yatıyorsunuz içinize uzun metal bi alet sokuyorlar onu bariz hissediyorsunuz ve canınız yanıyor,sonra içinize sıvı gönderiyorlar ve benim iki tüpümde kapalı olduğu için sıvı gitmedi ve kasıklarım patlayacak sandım aşırı canım yandı.(hiç acı olmadı canınız yanmıyor diyenlerin tüpleri açıktır.) ve titreye titreye ağladım kendime gelmem uzun sürdü ve o acı esnasında doktor demesin mi tüp bebek yapıcaz maalesef tüpler kapalı dedi ben iyice down oldum. Demem o ki bu kişiden kişiye değişir.rahim ve tüpler ne durumda kimse bilmiyor ihtimale atmamak gerek ben o anın şokunu hala unutmadım.psikolojinizi bozmayın anestezili yaptırın.ve ben 3 tüp bebek denemesinden sonra farklı bi doktorla ilerliyorum o dediki mutlaka anestezil çektir kendini kastığın için ilk rahim filminde tüplerin belki o yüzden kapalı gözükmüş olabilir dedi.

Kızlar merhaba bugn sonunda cektirdim cok şükür cok korkuyordum hep erteledim ama artık bir cesaret gittim evet içeri girerken cok korktum titriyorum korkudan neler oldgnu anlatim bilgi edinmek istiyene yardımcı olur belki önce sadece pantolonumu ve çamaşırı mı cıkarttım masaya uzandım 3 bayanı zaten birisi hep neler yapılırsa onu söyledi önce sildiler snra o aleti yerleştirdi plastikti metal degldi diger bayan hep elimi tuttu Allah razı olsun 4 kerede verildi ilaç öyle aman aman öldüm bittim diyemem gercekten ilkini hissetmedim 2ci cok agrımadı ama 3le 4 biraz hissettim ama öyle aşırı bir agrı olmadı saniyelik sancıydı cok şükür bitti korkup erteleyenler boşuna korkmayın ben cok korkyrdm ama yendim cok şükür ve anestesiye gerek yok bence 5 bile sürmedi bitti zaten cıkışta agrım oldu hayla hafif sancım var rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah hepimiz biranönce evlat sahibi oluruz. Tüpler den gecmiş görüldü dedi bana pazartesi alcakmşm sonucu doktora götürcem hayırlısı olsun korkmayın çok basit dayanılcak bir agrı

Back
X