• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Rahim Filmi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende rahim filmi cekilecegim izmirde özelde anestezili olacak çok korktuğum için ertele ertele bi yere kadar tabi. Ama sanırım doktoru iyi seçmek lazım başka bir doktor öyle korkuttuki beni. Bu yüzden farklı bir hastanede cekilecegim.dua edin korkuyorum...

Allah sifani versin canm bende izmirdeyim hangi hastame doktorda cekilceksn bende son adt olunca cekilcektm cook korkuyodum cok stres yaptm iki gun lekelenme oldu hamileyim 5 haftalkken gttim kese gozuktu suan 7 haftalik ama gene korkuyorm bide kurtaj olmstm onceden gene bse olur diye korkuyorm 19nda kontrol banada dua edin inslh hersey yolundadir

Bende rahim filmi cekilecegim izmirde özelde anestezili olacak çok korktuğum için ertele ertele bi yere kadar tabi. Ama sanırım doktoru iyi seçmek lazım başka bir doktor öyle korkuttuki beni. Bu yüzden farklı bir hastanede cekilecegim.dua edin korkuyorum...
Hiç ertelemene gerek yok canm bnde bir sene erteledim ama boşuna ertelemişim bnce anesteziye bile gerek yok 5 dk lık bişe bnde çok korkmuştum ağladım odaya girerken, çıkarken de güle oynana çktm o kadar yanii zaten doktorların seni rahatlatması gerekirken neden öyle bişe yapmışlar canm ❤

Allah sifani versin canm bende izmirdeyim hangi hastame doktorda cekilceksn bende son adt olunca cekilcektm cook korkuyodum cok stres yaptm iki gun lekelenme oldu hamileyim 5 haftalkken gttim kese gozuktu suan 7 haftalik ama gene korkuyorm bide kurtaj olmstm onceden gene bse olur diye korkuyorm 19nda kontrol banada dua edin inslh hersey yolundadir
Tebrik ederim canm İnşAllah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğin insAllah herşey yolundadir.

Allahın izniyle bisey olmaz inşallah.çankaya tip merkezinde yaptırmayı düşünüyorum bende inşallah kolayca geçer gider

ben de erteleye erteleye neredeyse 37 yaşına gireceğim .bu ay çektirmeye karar verdim.anestezi istemiyorum.acaba anestezi alsam mı diye de düşünmeden edemiyorum.alanya da vural dağlı da çektireceğim.özel muayehane .yıl olmuş 2018 eskisi gibi değildir diye umuyorum

ben de erteleye erteleye neredeyse 37 yaşına gireceğim .bu ay çektirmeye karar verdim.anestezi istemiyorum.acaba anestezi alsam mı diye de düşünmeden edemiyorum.alanya da vural dağlı da çektireceğim.özel muayehane .yıl olmuş 2018 eskisi gibi değildir diye umuyorum
Çok şükür korktuğum gibi olmadi ben anestezi ile yaptırdım zaten film bitince uyanmış oluyorsun o kadar korkarak gitmiştim üstelik ilk defa narkoz aldım sonrasinda da hiç ağrım sizim olmadi şükür gerçi herkesin bünyesi farklı sadece narkozun etkisi baş ağrısı yapıyor onuda kahve içip gecirdim

Çok şükür korktuğum gibi olmadi ben anestezi ile yaptırdım zaten film bitince uyanmış oluyorsun o kadar korkarak gitmiştim üstelik ilk defa narkoz aldım sonrasinda da hiç ağrım sizim olmadi şükür gerçi herkesin bünyesi farklı sadece narkozun etkisi baş ağrısı yapıyor onuda kahve içip gecirdim
Nasil bir

Merhabalar bende geçen ay çekildim 500tl ye özelde anesteziyi. Bir iki damla kanama geldi ve sonrası çok rahat geçit hiç ağrı hissetmedim halbuki çok korkarak girmiştim. Şuan bata 8gn var benim 5 gün önceden göğüsler ağrımaya başladı ve adet olacakmışım gibi kaşık agrım var . çekilenler sizde durumlar nedir

Merhabalar bende geçen ay çekildim 500tl ye özelde anesteziyi. Bir iki damla kanama geldi ve sonrası çok rahat geçit hiç ağrı hissetmedim halbuki çok korkarak girmiştim. Şuan bata 8gn var benim 5 gün önceden göğüsler ağrımaya başladı ve adet olacakmışım gibi kaşık agrım var . çekilenler sizde durumlar nedir
Su an için herşey normal nasipse önümüzdeki ay tup bebeğe baslicaz

Arkadaşlar dün Bursa’da rahim filmi çektirdim. Burada okuduklarımdan sonra çok korkmuştum. Bu yüzden kaç ay erteledim. En sonunda bu ay cesaret edip çektirmeye karar verdim. Dün ağlayarak gittim resmen hastaneye. Muayene masasına yattığımda da hala ağlamaya devam ediyordum. Ama doktorum o kadar tatlı bir bayandı ki beni sakinleştirdi ve işlemlere başladı. İşlemler 10 dakika bile sürmedi ve ben sadece kısa süreli adet sancıları çektim. Ağlayarak girdiğim odadan gülerek çıktım. Eşim bile beni görünce şok oldu. İnanamadı. Diyeceğim o ki kendinizi korkutmayın. Çok kısa ve çok az ağrılı bir işlem. Kendim burda yazılanları okuyup korktuğum için sizinle de paylaşmak istedim bu durumu. Rabbim tüm çocuk isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.. Hepimize hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.
Sonucunuz ne çıktı peki. Doktor bana Dan önerdi 1 yıldır olmuyor bizim

Back
X