• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi

Ridakegzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
354
142
53
35
Kızlar merhaba Ankara’da ya da İstanbul’da rahim filmini devlet hastanesinde çektiren var mı? Devlet hastanesi anestezili çekiyor mu?Ya da memnun kaldığınız özel hastaneler görüntüleme merkezleri var mıdır rica etsem🤔Ücreti çok pahalı olmayan

iyi günler ben dün hsg çektirdim.izmir tepecik hastanesinde çok korkuyordum ancak 5 dk lık işlem için 1500 tl vermek istemiyordum dün öğlen çektirdim korkudan ölüyordum ama hiç anlamadım hiç acımadı.ancak benim acı eşiğim yüksekmiş doktor çok acıyanlarda oluyor demişti.bu arada iki tüpüm kapalı çıktı sonrası için lapraroskopik ameliyat olacagım bende onu araştırmak için girdim

Kızlar merhaba Ankara’da ya da İstanbul’da rahim filmini devlet hastanesinde çektiren var mı? Devlet hastanesi anestezili çekiyor mu?Ya da memnun kaldığınız özel hastaneler görüntüleme merkezleri var mıdır rica etsem🤔Ücreti çok pahalı olmayan
Ben Sonomed’de çektirdim İstanbul’da. 800 tl ücreti var.

Merhaba cnm naptin rahim filmi cektirdinmi. Bende onumuzdeki ay Istanbul Suleymaniye hastanesinde cektirmeyi dusunuyorum.

Canım hala cektıremedım malesef.Regli olamadım birtürlü.
Hadi ya. Bende onumuzdeki cuma gunu gidip cektircem ama hala karar veremedim devlettemi yoksa ozeldemi yaptirsam. Sence canim napim cok kararsizim korkuyorumda acikcasi. Ben anestezili cektiremem alerjim var o yuzden ozeldede yaptirsam anestezisiz yapmam lazim.

Hadi ya. Bende onumuzdeki cuma gunu gidip cektircem ama hala karar veremedim devlettemi yoksa ozeldemi yaptirsam. Sence canim napim cok kararsizim korkuyorumda acikcasi. Ben anestezili cektiremem alerjim var o yuzden ozeldede yaptirsam anestezisiz yapmam lazim.
O zmn canım devleti tercıh et bnce.Gecmıs olsun canım tecrubenı benımlede paylasırmısın rica etsem? İşlem yaptırmadan ağrı kesici iç bence herkes oyle söylüyor

O zmn canım devleti tercıh et bnce.Gecmıs olsun canım tecrubenı benımlede paylasırmısın rica etsem? İşlem yaptırmadan ağrı kesici iç bence herkes oyle söylüyor
Tabikide paylasirim bakalim hafta ici sali gunu gidicem,ya devlette ya ozelde yaptircam. Ama devlette benim randevumu onumuzdeki cumaya vermisti. Bugun reglimin 5 gunu, cuma gunu 11 gun oluyor gec olmus olmuyormu. Pazartesi hastaneyi aricam sali gunune cekerlermi randevuyu diye.

Back
X