- 27 Haziran 2021
- 354
- 142
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Sonomed’de çektirdim İstanbul’da. 800 tl ücreti var.Kızlar merhaba Ankara’da ya da İstanbul’da rahim filmini devlet hastanesinde çektiren var mı? Devlet hastanesi anestezili çekiyor mu?Ya da memnun kaldığınız özel hastaneler görüntüleme merkezleri var mıdır rica etsemÜcreti çok pahalı olmayan
Anestezilimi çektirtiniz acaba?Ben Sonomed’de çektirdim İstanbul’da. 800 tl ücreti var.
Yok anestezisiz oldu. Zaten bu benim ikinci çektirişim. İlkinde de bi ağrı olmamıştı bunda da olmadı.Anestezilimi çektirtiniz acaba?
Tesekür ederim çokYok anestezisiz oldu. Zaten bu benim ikinci çektirişim. İlkinde de bi ağrı olmamıştı bunda da olmadı.
Merhaba cnm naptin rahim filmi cektirdinmi. Bende onumuzdeki ay Istanbul Suleymaniye hastanesinde cektirmeyi dusunuyorum.Kızlar merhaba Ankara’da ya da İstanbul’da rahim filmini devlet hastanesinde çektiren var mı? Devlet hastanesi anestezili çekiyor mu?Ya da memnun kaldığınız özel hastaneler görüntüleme merkezleri var mıdır rica etsemÜcreti çok pahalı olmayan
Canım hala cektıremedım malesef.Regli olamadım birtürlü.Merhaba cnm naptin rahim filmi cektirdinmi. Bende onumuzdeki ay Istanbul Suleymaniye hastanesinde cektirmeyi dusunuyorum.
Hadi ya. Bende onumuzdeki cuma gunu gidip cektircem ama hala karar veremedim devlettemi yoksa ozeldemi yaptirsam. Sence canim napim cok kararsizim korkuyorumda acikcasi. Ben anestezili cektiremem alerjim var o yuzden ozeldede yaptirsam anestezisiz yapmam lazim.Canım hala cektıremedım malesef.Regli olamadım birtürlü.
O zmn canım devleti tercıh et bnce.Gecmıs olsun canım tecrubenı benımlede paylasırmısın rica etsem? İşlem yaptırmadan ağrı kesici iç bence herkes oyle söylüyorHadi ya. Bende onumuzdeki cuma gunu gidip cektircem ama hala karar veremedim devlettemi yoksa ozeldemi yaptirsam. Sence canim napim cok kararsizim korkuyorumda acikcasi. Ben anestezili cektiremem alerjim var o yuzden ozeldede yaptirsam anestezisiz yapmam lazim.
Tabikide paylasirim bakalim hafta ici sali gunu gidicem,ya devlette ya ozelde yaptircam. Ama devlette benim randevumu onumuzdeki cumaya vermisti. Bugun reglimin 5 gunu, cuma gunu 11 gun oluyor gec olmus olmuyormu. Pazartesi hastaneyi aricam sali gunune cekerlermi randevuyu diye.O zmn canım devleti tercıh et bnce.Gecmıs olsun canım tecrubenı benımlede paylasırmısın rica etsem? İşlem yaptırmadan ağrı kesici iç bence herkes oyle söylüyor