- 2 Eylül 2021
- 9
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi Fatma Sungur
-
Korkuyorsan anestezili çektirebilirsin. Ben anestezili çektirdim çok basitti.Kizlar mrb iyi akşamlar rahim filmi cektircem çok korkuyorum ve 2 yildirda çocuk istiyoruz olmuyor nasıl bır yola çıkış sağlayabiliriz .
Malesef kalmadım. Tüp bebekle olduÇektirdikten kaç ay sonra hamile kaldım peki
Sebepsiz kısırlık. Bi neden yoktu. Tabi sperm DNA hasar testi yaptırdık hasar çok yüksek çıktı. Bu yüzden olmuyor dediler.Çok özür dileyerek soruyorum kusura bakmayın problem neydi peki ?
Evet herşeyi yaptırın. Ona göre hareket edersiniz. Zaten yumurtanız çok tüp bebek olursada şansıniz yüksekBanada pkosun dediler film cektircem tahliller alacağız sperm testi vs yapacağız dediler de bakalım ne olacak
Aminn insallahİnşaallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah
merhaba sperm dna hasarı testini morfolojiden yola cıkarak mı istediler acaba?Sebepsiz kısırlık. Bi neden yoktu. Tabi sperm DNA hasar testi yaptırdık hasar çok yüksek çıktı. Bu yüzden olmuyor dediler.
Yok canım bizim sperm sonucu iyi çıkmıştı herşey normaldi. Gerek yok yaptirmayin dediler.merhaba sperm dna hasarı testini morfolojiden yola cıkarak mı istediler acaba?
bizde de 2 morfoloji sayı iyi diye takılmadılar ileri hız da sıfır :/ yavas ileri hareketli 47.
bosuna daha fazla uğraşmayalım öyleyse .
teşekkürler cevabın içinYok canım bizim sperm sonucu iyi çıkmıştı herşey normaldi. Gerek yok yaptirmayin dediler.Görümcemde kromozon bozukluğu olunca şüphelendim. Kendi istegimizle yaptırdık. Yüzde 90 hasarlı çıktı. Doktorlarda şaşırdı sperm testi normal olup bu kadar hasar olmasına... Takviyelerle hasarı düşürdük öyle tedaviye başladık. Yoksa hasarlı spermi seçebiliyorlar o zamanda tutması zorlaşıyor. Bir iki yıl beklemek yeterli bence. Her ay adet olmakta yıpratıcı. Bu süre geçmişse sizdede tüp bebek en iyisi. Olsun bitsin.
Anestezili cektirebilirsin canım korkacak hiç bişey yok uyuyup uyanıyorsun hersey bitmiş ayrıca ben 2 kere çektirdim ilkinde 2. Ay 2. Sinde 3.ay hamile kaldımKizlar mrb iyi akşamlar rahim filmi cektircem çok korkuyorum ve 2 yildirda çocuk istiyoruz olmuyor nasıl bır yola çıkış sağlayabiliriz .
Büyük ihtimalle eşinizden kaynaklı. Eşten kaynaklı olunca hiç hamilelik olmuyor. Tüp bebekle kolay hamile kalırsınızteşekkürler cevabın içinbizde de üç sene oldu. yumurta gelişiyor çatlıyor ilaçsız da ona ragmen gebelik olmadı. 2 kere yarım doz femara aldım. histeroskopi hsg herşey yapıldı.
eşimde ileri hız yok ve morf 2.
kendi kendime sorun nedir diye aramaya çalışmaktan beynim yandı
Anestezi önermesi doktorum 1 yıl yeni dolduğu için dedi hiç gerek yok dedi O yüzden internetten baktım olumlu sonuç alamayanlar varmış ondan korkuyorum sadece pcosun dedi ama buda sorun yaratabilcegini düşünmüyorum inşaallah .Anestezili cektirebilirsin canım korkacak hiç bişey yok uyuyup uyanıyorsun hersey bitmiş ayrıca ben 2 kere çektirdim ilkinde 2. Ay 2. Sinde 3.ay hamile kaldım
Bana da önermedi ben korktuğum için ısrarla istedimAnestezi önermesi doktorum 1 yıl yeni dolduğu için dedi hiç gerek yok dedi O yüzden internetten baktım olumlu sonuç alamayanlar varmış ondan korkuyorum sadece pcosun dedi ama buda sorun yaratabilcegini düşünmüyorum inşaallah .
Bana da önermedi ben korktuğum için ısrarla istediminsalalah
İnşallah korkulacak birşey yoktur peki adetin kaçıncı günü cektirdiniz ve ne zaman olumlu sonuç aldınız ekstra yanında ne gibi tahliller yapıldıBana da önermedi ben korktuğum için ısrarla istedim
Hemen adet bitiminde cektirdim olumlu sonucu dediğim gibi 2. Ay ve 3.ay aldımİnşallah korkulacak birşey yoktur peki adetin kaçıncı günü cektirdiniz ve ne zaman olumlu sonuç aldınız ekstra yanında ne gibi tahliller yapıldı
Merhaba peki eşinizin sperm değerleri normal miydi? Sadece DNA hasarı mı çıktı?Sebepsiz kısırlık. Bi neden yoktu. Tabi sperm DNA hasar testi yaptırdık hasar çok yüksek çıktı. Bu yüzden olmuyor dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?