RAHİM FİLMİ

Kbr25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
259
En iyi cevaplar
1
106
53
27
Merhabalar yarın anestezili rahim filmi çektireceğim, tecrübeli arkadaşlar biraz bilgi verir misiniz birşey hissettiniz mi

Merhabalar yarın anestezili rahim filmi çektireceğim, tecrübeli arkadaşlar biraz bilgi verir misiniz birşey hissettiniz mi
Hayır hiçbir şey hissetmiyorsun asla korkma

Evet işlem bittikten 5 dk sonra falan uyanmıştım ben canım anlatacak bir şey yok çünkü hiçbir şey hissetmiyorsun yattım damardan narkozu verdiler sonra kalktım eve gittik gün içinde kanama oluyor yanına ped al yoksada oradan veriyorlar

Çok sağolun hemen uyanılıyor mupeki süreci biraz anlatır mısınız
Aynen arkadaşın dediği gibi oluyor bende bu ay 2. Kez çekildim ilkinde kanamam fazla olmuştu ama bunda çok az oldu masada direk uyandım ben
Canım bisey sorucam hsgden sonra mi hamile kaldın?

Anestezili diyorsunuz nasıl hissedilsin ki anestezisiz çektirdim çok Bi acı çekmedim kişiden kişiye değişir elbet

Aynen arkadaşın dediği gibi oluyor bende bu ay 2. Kez çekildim ilkinde kanamam fazla olmuştu ama bunda çok az oldu masada direk uyandım ben

Canım bisey sorucam hsgden sonra mi hamile kaldın?
Tüp bebek benim canım. Filmimde iğnelere başlamadan önce çekilmişti bir sorun var mı yok mu diye çok şükür temiz çıktı

Tüp bebek benim canım. Filmimde iğnelere başlamadan önce çekilmişti bir sorun var mı yok mu diye çok şükür temiz çıktı
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım bende bu ay 2. Kez hsg çekildim ve femara catlatma ignesi kullandım hiç umudum yoktu ama iğnenin 12. Günü değerim 12.64 çıktı dün yarin tekrar kan vericem o yüzden sormuştum sana

Hsgnin etkisi var mı bilmiyorum ama çoğu kişi olduğunu söylüyor nasip birazda canım bak ne güzel pozitif değerin. Katlanarak artması dileğiyle

Hsgnin etkisi var mı bilmiyorum ama çoğu kişi olduğunu söylüyor nasip birazda canım bak ne güzel pozitif değerin. Katlanarak artması dileğiyle
Sagolasin canım ilkinde bisey olmamıştı ama 2. Hsg uğurlu geldi herhalde 18 ay sonra ilk kez gördüm böyle değer insallah artar bakalım seninde hayırlı uğurlu olsun tekrardan Allah kucağına almak nasip etsinn

Amin canım hepimize inşallah

Ben anestezisiz çekildim çok bi acısı yoktu. Ondan sonra hamile kalmadım aşılama ile hamile kaldım

Hiçbirşey hissetmiyorsun güzelce mışıl mışıl uyuyorsunn doktorlar gerekeni yapıyor uyanıyosun 15 20 dk dinleniyorsun başın dönebilir çünkü
Sonra evine gidebiliyosun yanii hiçbirşey hissetmiceksin
Ben hayatımda bukadar güzel uyumamıştim
Bi kanama geçiyorsun sadece 1 2 güne okadar geçiyor

Bende 1 ay once bakirkoyde cektirdim canim ne uyuttular ne bisey muayene oluyormussun gibi 15dkda bitti. Kizlar bu arada benim rahim kalp seklindeymis (bikornuat uterus) dendi. Filmi ekliyorum buraya bilgisi olan yorum yapabilirmi bu sekilde olupda dogum yapan varmi ?? 2 dusugum var

Eklentiler

• Screenshot_20220115-011549_WhatsApp.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…