Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır hiçbir şey hissetmiyorsun asla korkmaMerhabalar yarın anestezili rahim filmi çektireceğim, tecrübeli arkadaşlar biraz bilgi verir misiniz birşey hissettiniz mi
Hayır hiçbir şey hissetmiyorsun asla korkma
Çok sağolun hemen uyanılıyor mupeki süreci biraz anlatır mısınızHayır hiçbir şey hissetmiyorsun asla korkma![]()
Aynen arkadaşın dediği gibi oluyor bende bu ay 2. Kez çekildim ilkinde kanamam fazla olmuştu ama bunda çok az oldu masada direk uyandım benÇok sağolun hemen uyanılıyor mupeki süreci biraz anlatır mısınız
Canım bisey sorucam hsgden sonra mi hamile kaldın?Evet işlem bittikten 5 dk sonra falan uyanmıştım ben canım anlatacak bir şey yok çünkü hiçbir şey hissetmiyorsunyattım damardan narkozu verdiler sonra kalktım eve gittik gün içinde kanama oluyor yanına ped al yoksada oradan veriyorlar
Anestezili diyorsunuz nasıl hissedilsin kiMerhabalar yarın anestezili rahim filmi çektireceğim, tecrübeli arkadaşlar biraz bilgi verir misiniz birşey hissettiniz mi
Tüp bebek benim canım. Filmimde iğnelere başlamadan önce çekilmişti bir sorun var mı yok mu diye çok şükür temiz çıktıAynen arkadaşın dediği gibi oluyor bende bu ay 2. Kez çekildim ilkinde kanamam fazla olmuştu ama bunda çok az oldu masada direk uyandım ben
Canım bisey sorucam hsgden sonra mi hamile kaldın?![]()
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım bende bu ay 2. Kez hsg çekildim ve femara catlatma ignesi kullandım hiç umudum yoktu ama iğnenin 12. Günü değerim 12.64 çıktı dünTüp bebek benim canım. Filmimde iğnelere başlamadan önce çekilmişti bir sorun var mı yok mu diye çok şükür temiz çıktı![]()
Hsgnin etkisi var mı bilmiyorum ama çoğu kişi olduğunu söylüyor nasip birazda canım bak ne güzel pozitif değerin. Katlanarak artması dileğiyleHadi hayırlı uğurlu olsun canım bende bu ay 2. Kez hsg çekildim ve femara catlatma ignesi kullandım hiç umudum yoktu ama iğnenin 12. Günü değerim 12.64 çıktı dünyarin tekrar kan vericem o yüzden sormuştum sana
![]()
Sagolasin canım ilkinde bisey olmamıştı ama 2. Hsg uğurlu geldi herhaldeHsgnin etkisi var mı bilmiyorum ama çoğu kişi olduğunu söylüyor nasip birazda canım bak ne güzel pozitif değerin. Katlanarak artması dileğiyle![]()
Amin canım hepimize inşallahSagolasin canım ilkinde bisey olmamıştı ama 2. Hsg uğurlu geldi herhalde18 ay sonra ilk kez gördüm böyle değer insallah artar bakalım seninde hayırlı uğurlu olsun tekrardan Allah kucağına almak nasip etsinn
![]()
Hiçbirşey hissetmiyorsun güzelce mışıl mışıl uyuyorsunn doktorlar gerekeni yapıyor uyanıyosun 15 20 dk dinleniyorsun başın dönebilir çünküMerhabalar yarın anestezili rahim filmi çektireceğim, tecrübeli arkadaşlar biraz bilgi verir misiniz birşey hissettiniz mi