Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. Rahim filmi çektirdim iki tüpümde kapalı çıktı. Doktorum tüp bebek önerdi. Bi sorun olur mu ? Benim gibi olanlar var mı acaba aranızda?
Merhaba arkadaşlar. Rahim filmi çektirdim iki tüpümde kapalı çıktı. Doktorum tüp bebek önerdi. Bi sorun olur mu ? Benim gibi olanlar var mı acaba aranızda?
Suan internetten baktim tup acma ameliyat varmis yada ilac varmis bi arastirin isterseniz tup bebek demeleri kolay yipratici bi donem sonucta para gelirse nerden gelirse gelsin diolar ama siz ameliyat olursaniz yada ilacla acilabiliyorsa bu süreçi cekmeniz daha mantikli