Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel acili alır, devlette bazı aciller alıyor bazıları gıcıklık yapıp almıyorArkadaşlar rahim filmi çektiricem 1 gun oncesi hcg vermem istendi acil alır mi sizce yoksa poliklinikden randevu mu alip gitmeliyim
Rahim filmi adet bitiminde çekiliyor zaten neden istediler acaba sizdenArkadaşlar rahim filmi çektiricem 1 gun oncesi hcg vermem istendi acil alır mi sizce yoksa poliklinikden randevu mu alip gitmeliyim
Teşekkur ederim sagolunözel acili alır, devlette bazı aciller alıyor bazıları gıcıklık yapıp almıyor![]()
bilmiyorum ki gelmeden 1 gun oncesi gebelik testi verin sonucu görmeden filme almazlar dediRahim filmi adet bitiminde çekiliyor zaten neden istediler acaba sizden
Normal bir prosedür bu. İki defa çektirdim ikisinde de önceki gün hcg bakıp ona göre reçete yazdılar.bilmiyorum ki gelmeden 1 gun oncesi gebelik testi verin sonucu görmeden filme almazlar dedi
Sizce acı eşiği düşük biri olarak acılı bir durum muNormal bir prosedür bu. İki defa çektirdim ikisinde de önceki gün hcg bakıp ona göre reçete yazdılar.
Özelde mi çektireceksiniz? Benim ikisi de devletteydi, hcg için de doktorum istem yaptı orada baktılar. Özelde nerede yaptırırsanız yaptırın mı diyorlar acaba? Ona göre antibiyotik ve ağrı kesici reçete edecekler size çünkü. Bir de film çekilirken kullanılacak olan ilacı (çekim yapacak olan teknisyene teslim edeceksiniz). Antibiyotiğe hcg verdiğiniz günün akşamı (yani hsg çekilmeden bir gün öncesi) başlıyorsunuz, ağrı kesiciyi de işlem anestezisiz olacaksa işlemden 20 dakika önce içiyorsunuz.
Aslında bu kişiden kişiye değişiyor. Korkmamanızı öneririm. Gerçekten korkulacak bir şey yok. İlkinde tüplerimden biri kapalıydı onu açmak için ilacın basıncını artırdıklarında biraz acı hissetmiştim. İkincisinde hiç hissetmedim. Yani tüpleriniz açıksa acı hissetmeyebilirsiniz. Hissederseniz de bu sadece ilaç verildiği an oluyor yani bir dakikayı bile bulmuyor. İşlem bitince yine ağrı\acı kalmıyor. Yanınızda ped götürün, az bir miktar kanama olabiliyor.Sizce acı eşiği düşük biri olarak acılı bir durum mu
Bende çekileceğim rahim filmi ama benim çekim günüm yumurtlama günüme denk geliyo o tarihe gün verdilerDevlet Hastanesi'nde cektirdim, acı esigim çok düşük ama anestesiz çektirdim 5 dk sürmüyor işlem, sonrasında günlük yaşamına devam ettim 2 gün lekenlenme oldu başkada sıkıntı yaşamadım
Adetinizden sonra cinsel birliktelik yaşamayın bu durumda.Bende çekileceğim rahim filmi ama benim çekim günüm yumurtlama günüme denk geliyo o tarihe gün verdiler
Yarın bende olacağım aynı hastanede biraz çekiniyorum açıkçası sizin ne zaman dıSizce acı eşiği düşük biri olarak acılı bir durum mu
Bende rahim filmi çekileceğim ama yumurtlama günüme denk geliyor bir sakıncası olur mu acabaAslında bu kişiden kişiye değişiyor. Korkmamanızı öneririm. Gerçekten korkulacak bir şey yok. İlkinde tüplerimden biri kapalıydı onu açmak için ilacın basıncını artırdıklarında biraz acı hissetmiştim. İkincisinde hiç hissetmedim. Yani tüpleriniz açıksa acı hissetmeyebilirsiniz. Hissederseniz de bu sadece ilaç verildiği an oluyor yani bir dakikayı bile bulmuyor. İşlem bitince yine ağrı\acı kalmıyor. Yanınızda ped götürün, az bir miktar kanama olabiliyor.
Verilen antibiyotiği de mutlaka kullanın.
Bir sakıncası olsa o güne vermezlerdi tarihi diye düşünüyorum. Adetinizden sonra cinsel birliktelik yaşamayın.Bende rahim filmi çekileceğim ama yumurtlama günüme denk geliyor bir sakıncası olur mu acaba