Rahim filmi

Nasıl ikna edecem bilmiyorum 🥲
Yani sende de sorun olabilirdi ve bu bir kusur değil. Benim hormon problemim vardı. Doktor mutlaka eşimin de görünmesini istedi. Onda da ileri hızlı sperm sayısı sıfır çıktı. Spermler yumurtaya ulaşmadan ölüyordü yani. 6 ay ilaç kullandı ve sorun çözüldü

Eşim ben baktırmam diyo bende bşy yok diyo
O zaman daha 40 sene siz kapı kapı gezersiniz çocuk diye. Siz niye kendinizi bu kadar yıpratıyosunuz bu cahil adama? Sizde sıkıntı yoksa yoktur gidin tabiki rahim filmi çektirin içiniz rahat etsin de bu adamla işiniz çok sıkıntı

Yani sende de sorun olabilirdi ve bu bir kusur değil. Benim hormon problemim vardı. Doktor mutlaka eşimin de görünmesini istedi. Onda da ileri hızlı sperm sayısı sıfır çıktı. Spermler yumurtaya ulaşmadan ölüyordü yani. 6 ay ilaç kullandı ve sorun çözüldü
Çocuğunuz oldu mu geçmiş olsun

O zaman daha 40 sene siz kapı kapı gezersiniz çocuk diye. Siz niye kendinizi bu kadar yıpratıyosunuz bu cahil adama? Sizde sıkıntı yoksa yoktur gidin tabiki rahim filmi çektirin içiniz rahat etsin de bu adamla işiniz çok sıkıntı
Doğru söylüyon ama insan mecbur kaldığı hayatı yaşamak zorunda bizim aile öyle ne olursa olsun geri dönmek yok

Eşinizin zihniyeti hiç hoş gelmedi bana .

Siz 4 senedir doktor doktor gezerken eşiniz bende sorun yok diyip 2 dk sperm testi vermedi mi gerçekten ? bu adamı baba yapmak istiyor musunuz ciddi ciddi ? Sırf boşalabiliyor die mi bende sorun yok kafasında yaşıyor sizde o zaman bende regl olabiliyorum sorun sende 4 senedir gidiyorum
bende sorun yok doktor seni çağırıyor diyin geçin , zaten cahilmiş bari arada sizi yormasın gel gitlerle

Ücretsiz ama galiba onlar anestezi yapmıyor

“c kollu ”bir makina olan merkezde cektırırsenız hiç acı hissetmeden hallediliyor .

acı eşiğiniz düşükse devletteki makınalarda ağrılı olabiliyor işlem die çok kişiden duydum burda da okudum

Sunu anlamadım 4 senedir olmuyor o doktor sende birşey yok derken eşinde test versin onada bakalım diyip üroloji yönlendirme dimi
Ben 2 hastane gezdim 2 tarafta benim testlerimin dısında eşten örnek alıp sonuç istediler

Sunu anlamadım 4 senedir olmuyor o doktor sende birşey yok derken eşinde test versin onada bakalım diyip üroloji yönlendirme dimi
Ben 2 hastane gezdim 2 tarafta benim testlerimin dısında eşten örnek alıp sonuç istediler
Yönlendiri ama eşim gitmi

O zaman çözüm bulamazsın. Ona göre de tedavisini bulamazzsın anlamasını sağla eğer baba olmak istiyorsa

Merhaba hanımlar rahim filmi ücretli mi bide işe yarayan var mi cevap verin lütfen 4senedir çocuğum olmuyor🥀
Devlette sigorta ne varsa ücretsiz sadece ilaç ücreti var var oda yani rahim filmi çekildikten sonra kullanacağın ağır kesici öncesinde de veriyorlar bide antibiyotik mide ilacı veriyorlar

Merhaba hanımlar rahim filmi ücretli mi bide işe yarayan var mi cevap verin lütfen 4senedir çocuğum olmuyor🥀
Yani benim.cektirme sebebim 3 düşük devlette çekildim mecburen çektirdiler artık üç dusukten sonrada benim bildiğim baya olmuş dört senedir olmuyorsa doktor bunu kendi Onermesi gerekirdi yani

ben tıpta çektirdim ücretsizdi. anestezi vermiyorlar. biraz acılı ama benim acı eşiği düşük olduğu için öyle oldu. hemen de sıra verdiler bana. adetin başayınca 9 gün sayıyorlar o zamana sıra veriyorlar. bizde 1 senedir deniyoruz. hala olmadı

Back
X