Hsg den korkmanıza gerek yok adet sancısı gibi ve çok kısa sürüyor ayrıca özelde çok pahalı oluyor tavsiyem tıp fakültesinde çektirin ben ücretsiz çektirdim sadece erken tarihe randevu almak için özel randevu aldım 800 tl ona verdim . Özelde 30-40 binKızlar merhaba ben pcos hastasıyım bugün doktorum bana prolaktın yüksekliği için dostınex verdi bir ay kullan dedi pazartesi perşembe haftada iki gün yarım yarım içmem gerektiğini söyledi ve yumurtamın kalitesi için de zoi max diye bir ilaç yazdı 6 ay boyumca kullan dedi 3 ay ilk sipariş et o zamana kadar hamile kalmazsan 3 ay sonra yine 3 kutu kullan dedi ve rahim filmi istedi İstanbul’da dr. cevdet bayrak adına bu ilaç sayesinde hamile kalan var mı ilk defa duyuyorum 1 buçuk senedir evliyiz ve hsg den korkmam gerekir mi ?
Ben aradım teknisyene 7 500 ama doktoruna 10 bin dedilerHsg den korkmanıza gerek yok adet sancısı gibi ve çok kısa sürüyor ayrıca özelde çok pahalı oluyor tavsiyem tıp fakültesinde çektirin ben ücretsiz çektirdim sadece erken tarihe randevu almak için özel randevu aldım 800 tl ona verdim . Özelde 30-40 bin
Fiyat bu şekilde bende 2 gün önce teknisyene çekim yaptırdım dayanılmayacak bir ağrı değil ilacı verdikçe regl ağrısı giriyor gibi oluyor 5 dk sürdü toplamdaBen aradım teknisyene 7 500 ama doktoruna 10 bin dediler
Canım benim dediğim medikapark anestezili fiyatı bu şekilde demişlerdi diğerlerini bilmiyorum ama anestezisiz çektireceksen zaten tıp fakültesi va ücretsiz çekiyorBen aradım teknisyene 7 500 ama doktoruna 10 bin dediler
Hsg cektirdim devlette eğer imkanın varsa özelde çektir devlette anestezi olmadan yapılıyor iki kere ilaç verdi ilaç verdiğinde bi ağrı giriyor ilaç yayılınca bırakıyor ama dayanilmaya ak bı Ağrı değilde bu hsg ye girmeden önce çok zordu stresiKızlar merhaba ben pcos hastasıyım bugün doktorum bana prolaktın yüksekliği için dostınex verdi bir ay kullan dedi pazartesi perşembe haftada iki gün yarım yarım içmem gerektiğini söyledi ve yumurtamın kalitesi için de zoi max diye bir ilaç yazdı 6 ay boyumca kullan dedi 3 ay ilk sipariş et o zamana kadar hamile kalmazsan 3 ay sonra yine 3 kutu kullan dedi ve rahim filmi istedi İstanbul’da dr. cevdet bayrak adına bu ilaç sayesinde hamile kalan var mı ilk defa duyuyorum 1 buçuk senedir evliyiz ve hsg den korkmam gerekir mi ?
Canım bende senin gibi aynı şeyleri söyledi pcossun dedi ikinci gebeliği düşünüyorum prolaktinim 38 çıktı dostinex verdi 1 ay sonra gel dedi bende pzrt perşembe yarım içtim 16 sında doktora randevu aldım inşallah değerlerimiz düşüp direk hamile kalabilirizz senin başka sıkıntın varmıydı doktor kalabilirsin değer düşünce dedi ama dostinex kullanıp hamile kalan varmı bilmiyorum inşallah faydası olurKızlar merhaba ben pcos hastasıyım bugün doktorum bana prolaktın yüksekliği için dostınex verdi bir ay kullan dedi pazartesi perşembe haftada iki gün yarım yarım içmem gerektiğini söyledi ve yumurtamın kalitesi için de zoi max diye bir ilaç yazdı 6 ay boyumca kullan dedi 3 ay ilk sipariş et o zamana kadar hamile kalmazsan 3 ay sonra yine 3 kutu kullan dedi ve rahim filmi istedi İstanbul’da dr. cevdet bayrak adına bu ilaç sayesinde hamile kalan var mı ilk defa duyuyorum 1 buçuk senedir evliyiz ve hsg den korkmam gerekir mi ?
İnşallah canım benim başka problemimin prolactınım 45 çıktı dostınex kullan dedi rahim filmi istedi bir de eşinin sonuçlarını getir pcosssun dedi zoi Max ilaç yazdı yumurta kalitesini arttırmak için bakalım inşallah kalırızCanım bende senin gibi aynı şeyleri söyledi pcossun dedi ikinci gebeliği düşünüyorum prolaktinim 38 çıktı dostinex verdi 1 ay sonra gel dedi bende pzrt perşembe yarım içtim 16 sında doktora randevu aldım inşallah değerlerimiz düşüp direk hamile kalabilirizz senin başka sıkıntın varmıydı doktor kalabilirsin değer düşünce dedi ama dostinex kullanıp hamile kalan varmı bilmiyorum inşallah faydası olur
Peki sizce tekniseyenemi çekilmeliyim doktoruna mıFiyat bu şekilde bende 2 gün önce teknisyene çekim yaptırdım dayanılmayacak bir ağrı değil ilacı verdikçe regl ağrısı giriyor gibi oluyor 5 dk sürdü toplamda
Ya ben frnqsada yaşıyorum normalde bunun için geldik İstanbul’a çünkü orda randevular çok geç veriliyor ve kesin sonuç koyamadılar malesef eşim de framsada Şuan 1 ay sonra dönücem şimdi başlıcam ilaçlarıma inşallah diğer ay hamile kalabilirimDostinex kullandığım ve rahim filmi cekildigim ay hamile kaldım anestezisiz yaptırdım aşırı bir agri olmadı korkulacak bişey yok bence
Bana da pcossun dedi ptoloktin engel dedi 38 çıktı sana verdiği ilaçtan verdi değerini düşürücek dedi onu kullandım kontrol zamanını beklliyorum başka da ilaç vermedi sadece onu ve adet getirici tarlusal kullandım şimdi 16 sında kontrolüm var bklm hayırlısıİnşallah canım benim başka problemimin prolactınım 45 çıktı dostınex kullan dedi rahim filmi istedi bir de eşinin sonuçlarını getir pcosssun dedi zoi Max ilaç yazdı yumurta kalitesini arttırmak için bakalım inşallah kalırız
Allah kalbimize göre versin canımBana da pcossun dedi ptoloktin engel dedi 38 çıktı sana verdiği ilaçtan verdi değerini düşürücek dedi onu kullandım kontrol zamanını beklliyorum başka da ilaç vermedi sadece onu ve adet getirici tarlusal kullandım şimdi 16 sında kontrolüm var bklm hayırlısı
Ben teknisyene çekim yaptırdım doktor çekimini tecrübe etmedim ama sonomedde çekilecekseniz gayet ilgili güler yüzlü teknisyenlerde korkulacak bişey yok yaniPeki sizce tekniseyenemi çekilmeliyim doktoruna mı
Tamam canım çok teşekkür ederimBen teknisyene çekim yaptırdım doktor çekimini tecrübe etmedim ama sonomedde çekilecekseniz gayet ilgili güler yüzlü teknisyenlerde korkulacak bişey yok yani
Aminn canımAllah kalbimize göre versin canım
7.500 edecek bir şey değil devlete gidin bedavaya beş dakikada çektirinBen aradım teknisyene 7 500 ama doktoruna 10 bin dediler
Ne zamana randevu verirler şimdi alsam7.500 edecek bir şey değil devlete gidin bedavaya beş dakikada çektirin
önce kadın doğum doktorundan randevu alın sizi yönlendirsin. benim kadın doğumda kaydım vardı devlet hastanesini telefonla aradım adet bitiminin ertesi haftasına randevu veriyorlar. adet olduğun an araman lazım. tahmini adet olmadığın güne randevu aldıktan sonra giderken beta değerini bir gün önceden yaptırmış olmanı istiyorlar. sağlık ocağında yaptırıyorsun onu zaten basit. hastaneye randevu saatinde gidiyorsun, hemşire beta değerine baktıktan sonra yani var olan beta değerini negatif görünce seni sıraya alıyo. bir de sıraya girdiğin an ağrı kesici ilaç almanı istiyorlar ben böyle şeylere inanmadığım için yanımda ağrı kesici götürmemiştim içmeden işleme almadı. başka bir kadın verdi ağrı kesiciyi de işleme girdim falan filan öyle işteNe zamana randevu verirler şimdi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?