Rahim filmi

gzmm1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
116
13
28
25
Kızlar bugün rahim filmi çektirdim doktor çok şükür hiçbir sorun yok kanlar tüpler rahim olması gerektiği gibi dedi, ama benim tüplerim bi değişik geldi bana ggoogleden bakıp karşılaştırdığım da özellikle bir taraf çok yukarda gibi düşüncelerinizi söyler misiniz ?

Eklentiler

• IMG_7135.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba bence bir sorun yoktur. Benim de çünkü değişik geldi ama dr tertemiz sorunsuz demişti

yapısı öyle o sorun değil , sıvı da batına dağılmış açık tüpler sorun yok bence

girişte polip var gibi bu arada ona bişiy dedi mi

Doktorunuzun açıklamasına güvenmeyip.googledan mi arastirdiniz

Farklı bir iki doktora daha gösterin bence içiniz rahat etsin. Benimde rahim filmini çeken doktorum herhangi bir sorun yok dedi ama farklı doktora gösterdiğimde tüplerin açık uclarında hafif bozukluk var dedi. Normal yolla hamile kalmamı engellemez ama oran olarak düşürebilir

Sorun yok insan vücudunda iki taraflı olan şeylerde biri birinden farklı olabiliyor tüpler tıkalı olsa hiç çıkmaz boyama hiç olmaz endişe etme

Sorun yok insan vücudunda iki taraflı olan şeylerde biri birinden farklı olabiliyor tüpler tıkalı olsa hiç çıkmaz boyama hiç olmaz endişe etme
Teşekkür ederim
Doktorunuzun açıklamasına güvenmeyip.googledan mi arastirdiniz
hayır eve geldiğimde görüntüye baktım biri çok yukarda gibi geldi ve googleye baktım birde burdan yorum almak istedim

girişte polip var gibi bu arada ona bişiy dedi mi
Yok askm hiçbirşey demedi bende eve geldiğimde bakınca fark ettim acaba verilen sıvı orada birikmiş olabilir mi diye düşündüm aletin ucunda tıpa gibi birşey varmış sıvının geri gelmemesi için, başka bir şey olsaydı söylerdi diye düşünüyorum

Çevremde anlayabilecek bir dr. Yok bu filmi yaşadığım yere 1 saat uzaklıkta bir hastanede çektirdim yaşadığım yerde ise bu filmi göstermek için randevu alacağım ve bana açıklama yapacak bir dr. Yok ne yazıkki azarlayıp gönderenlerden var

Chate sor kuzucum tek bi görüntüye bakılarak sorun var demek olmaz diyecektir. Doktorlar bunu tek görsele bakarak demiyor boyama yaparken perde vs herşeyi en ince ayrıntısına kadar bakıyor bende de sol da sağda ki kadar ileri gitmemişti endişe etmiştim raporum gelince düzgün olduğunu anlamıştım endişe etme

olabilir canım o zaman benim de buna benzer bi gölgemsi bişiy var da bende polip vardı alındı . Ama benim net polipti zaten rapora da not düşmüşlerdii, geçmiş olsun

Sordum aşkım doktor ne dediyse aynısını dedi polip miyom olsa zaten sıvı gitmezmiş ve fark edilirmiş

Sordum aşkım doktor ne dediyse aynısını dedi polip miyom olsa zaten sıvı gitmezmiş ve fark edilirmiş
Tamam kuzucum bişey yoktur girişte bir polip adet döneminde baktığında da gözükecektir süreçte. Diğer arkadaşın söz ettiği çok girişte çünkü.

Benim rahim filmime benziyor doktor bana polip var dedi hitereskopi olmam gerekiyor

Benim rahim filmime benziyor doktor bana polip var dedi hitereskopi olmam gerekiyor
Ama sonuçta böyle büyük bir polip olsaydı sizcede bunu söylemez miydi, ve bildiğim kadarıyla polip rahmin iç daha iç kısmında oluyor geçen yıl ameliyatını olmuştum

Tamam kuzucum bişey yoktur girişte bir polip adet döneminde baktığında da gözükecektir süreçte. Diğer arkadaşın söz ettiği çok girişte çünkü.
Aynen askm zaten bildiğim kadarıyla polip daha yukarda orta kısımda oluyor geçen yıl bunun için ameliyat oldum zaten böyle birşey olsa doktor illaki görür ve söyler diye düşünüyorum

Doktorunuz bir sorun olsaydı söylerdi kesinlikle.Google ye gribim yazsanız Allah korusun ölüsünüz yani..O yüzden araştırmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…