• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek hakkında yardımcı olur musunuz?

elifaslannn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
301
Puanlar
103
İyi günler arkadaşlar 34 yaşındayım 4 cm lik çikolata kistim var başkaca gebe kalmama engel bi durumum yok rahim filmi çekildim tüler açık cuma günü itibariyle tüp bebek tedavisi için adetimin 3.gününde gonal-f ve menopur iğnelerimi olmaya başladım 4 gün oldu bugün kontrol vardı 3 yumurta gördü doktor sadece normal mi daha önce folükül sayın iyi demişti iğnelerle küçük yumurtalarda arkadan gelebilir büyüyebilir dedi ama moralim bozulmadı değil 4 gün olduğu için mi bu kadar az göründü acaba

Merhabalar, sureciniz hayirli olsun umuyorum cok guzel sonuclanir. 🌸
Doktorlarin sayi soyledigi folikuller genelde buyume orani daha iyi olan ve olgun olma ihtimali olan belli boyuttaki yumurtalar oluyor. Kucuk olanlarin buyumesi durumu ve olgun cikmasi opuda belli oluyor daha cok. Bos da cikabiliyorlar yani, ondan ilk asamada degerlendirmemis olabilir doktorunuz. Dilerim cok kaliteli yumurtalariniz, embriyolariniz olsun🌸

Merhabalar, sureciniz hayirli olsun umuyorum cok guzel sonuclanir. 🌸
Doktorlarin sayi soyledigi folikuller genelde buyume orani daha iyi olan ve olgun olma ihtimali olan belli boyuttaki yumurtalar oluyor. Kucuk olanlarin buyumesi durumu ve olgun cikmasi opuda belli oluyor daha cok. Bos da cikabiliyorlar yani, ondan ilk asamada degerlendirmemis olabilir doktorunuz. Dilerim cok kaliteli yumurtalariniz, embriyolariniz olsun🌸
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız biraz tedirginim ama içimde hep bi olumlu taraf var ☺️ Cumartesi tekrar gidicem kontrole hayırlısı

Back
X