Rahim filmi

Gizeemlii0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
1.024
350
38
25
Kızlar bu ay rahim filmi çektiricem. Önerebileceğiniz SAKARYA-GEBZE-ISTANBUL-IZMIT buralarda iyi diyebileceğiniz Bi yer varmi ? Görüntüleme merkezleri oralarda çektirmeyi düşünüyorum. Hastane düşünmüyorum.

Merhaba, İstanbul fatihte fındıkzade durağında hekimoğlu görüntüleme merkezi var orası iyi bir yer orada çekildim öneririm

Merhaba görüntü kalitesi iyidi fena değil 2 tane görüntü veriyor birde yazılı kağıt veriyor size o yazıdada rahim içersinde bir sıkıntı var mı yokmu onla alakalı bir yazı var :) şimdiden geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim siz regli bitiminden kaç gün sonra gittiniz ben 10.gün gidicem sorun olur mu merak ettim

Çok teşekkür ederim siz regli bitiminden kaç gün sonra gittiniz ben 10.gün gidicem sorun olur mu merak ettim
Bişey değil :)Ben regl bitiminden 3 4 gün sonrası gitmiştim bir sorun olcağını sanmıyorum ama siz yine orayı bir arayıp sorun bence

Bişey değil :)Ben regl bitiminden 3 4 gün sonrası gitmiştim bir sorun olcağını sanmıyorum ama siz yine orayı bir arayıp sorun bence
Evet randevu alırken whatsaptan konuştum regli bittikten 1 hafta içerisinde uygun dedi ama ilişki olmadan gelin dedi sizde öyle mi yaptınız

Evet randevu alırken whatsaptan konuştum regli bittikten 1 hafta içerisinde uygun dedi ama ilişki olmadan gelin dedi sizde öyle mi yaptınız
Evet doğru herkese onu diyorlar ilişki olmadan gidilmesi gerekiyormuş birde rahim filminden sonra antibiyotik te veriyolar onuda kullanmıştım ben

Merhaba,

Ben Kadıköy Sonomed’de farklı zamanlarda 3 kere çektirdim. Anestezisiz ve ağrısız oldu hepsi. Çoğu doktorun bildiği ve güvendiği biryer

Ama bence biraz daha erken gidin eğer regliniz bitmis oluyosa 7. Gün falan gidin. Bunuda yumurtlama dönemini kaçırmamanız için söylüyorum. Hsg sonrası iki üç gün ilişki önerilmiyor bide antibiyotik veriliyor. O yüzden araya o üç günde giriyor . Benim reglim 4-5 gün suruyordu doktorum 7. Gel dedi iki gün sonrası için çok geç demişti. Yani 9.gune geç demişti belkide yumurtlama günleri kaçmasın diye geç dedi ya da bilemiyorum. Benim tavsiyem de işte burda yazılanlardan da okudum geçenlerde. Kaçıranlar oluyor yumurtlamayı.

Bende emin olamadığım için bu ay iptal ettim bir sonraki ay çektiricem reglim biter bitmez yani 7.günde giderim riske atmam bu ay soğan kütü denicem inşallah olur

Bende emin olamadığım için bu ay iptal ettim bir sonraki ay çektiricem reglim biter bitmez yani 7.günde giderim riske atmam bu ay soğan kütü denicem inşallah olur
İyi yapmissiniz peki soğan kürü neden tercih ediyosunuz düzensiz mi adetiniz

Hatır çok düzenli hiçbir sıkıntı yok ama bir senedir çocuk deniyoruz olmadı burda soğan kürüyle gebe kalanları çok okudum bende denemek istedim
Ama soğan suyunun neye iyi geldiğini bilerek yapmanızda fayda var genelde düzensiz adeti olanlar içiyor diye biliyorum.Hatta burda okudum düzenli adeti olanı duzensizlestirmis. Soğan diyip geçmeyin yan etki yapabilir hormonlarina. Arama kanama yapanlarda var. Dikkatli kullanın

Evet onu da duydum aslında bende emin değildim ama denemezsem de hep aklımda kalacaktı bilemiyorum artık çaresizlikten ne duysam yapmak istiyorum maalesef

Evet onu da duydum aslında bende emin değildim ama denemezsem de hep aklımda kalacaktı bilemiyorum artık çaresizlikten ne duysam yapmak istiyorum maalesef
İciniz rahat edecekse deneyin tabi bişey diyemem inşallah hepimizin bebeği olur hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…