• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim filmi

Mylv48

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
358
Puanlar
103
Rahim filmi çektirdikten sonra hemen hamile kalan varmış bilgilerinize ihtiyacım var

Ben kalamadım canım martta çektiridm ama en yakın arkadaşım çektirdigi ay hamile kaldı hemde 1 seneden fazla bebek istiyordu bende ona bakarak gittim çektirdim ama kalmadım hamile

Canım gebe kalamam sebebin tüplerin tıkalı olması ise kalma şansın elbette daha yüksek ama başka bir sebepten dolayı olmuyorsa yani tüplerde vs sorun yoksa tabi fayda etmiyor, asıl sorunu bulmak lazım

Canım gebe kalamam sebebin tüplerin tıkalı olması ise kalma şansın elbette daha yüksek ama başka bir sebepten dolayı olmuyorsa yani tüplerde vs sorun yoksa tabi fayda etmiyor, asıl sorunu bulmak lazım
Tekrardan rahim filmi çektirdim ben ve iki tüpümde açık rahim içinde çok güzel çıktı inşallah olur bu ay doktorum yumurtam büyüdügü için çatlatma iğnesi verdi 12.günündeyim 10.gün test yaptım negatif çıktı ama bazen negatif pozitife dönebiliyormuş o yüzden beklemedeyim

Rahim filmi çektirdikten sonra hemen hamile kalan varmış bilgilerinize ihtiyacım var
Cektirdikten 1 ay sonra hamile kaldim. Yardimci oldugunu dusunuyorum acikcasi 14 ay gecmisti ama doktora gidip hsg cekildikten sonra hamile kaldim ama kafa rahatlamasi da olabilir bi sorun olmadigini ogrenince oh demistim.

Cektirdikten 1 ay sonra hamile kaldim. Yardimci oldugunu dusunuyorum acikcasi 14 ay gecmisti ama doktora gidip hsg cekildikten sonra hamile kaldim ama kafa rahatlamasi da olabilir bi sorun olmadigini ogrenince oh demistim.
İnşallah bende o Duygu’yu yaşarım

Back
X