rahim filmi

canım merhaba öncelikle geçmiş olsun,

ben 20 aralıkta bursa medical park hastanesinde 300 tl ye çekinmiştim... Genelde bu civarlarda fiyatlar...

Bünyeye bağlı bir işlem ama öncesinde 2 tane vermidon ağrı kesici alırsan iyi olur ağrılı bir işlem ve yanında ped bulundur içine verilen sıvı ve bazen kan olabiliyor :34:

bende dün çektirdim. özelde daha rahat ortaam oluyor.5 dak surdu biraz ilac icimi üşüttü ama korkacak bisey yok

hayır ben erzurumdayım.75 tl ye yaptırdım,anestezili 500 tl ydi.iyiki de anestezi yaptırmamısım.hem cok pahalı hem de kısa suruyor

ben de bugün çektirdim istanbulda radyomar radyotom da çok memnun kaldım çok korkarak gitmiştim ama gerçekten hiç bir şey hissetmedim. herkese tavsiye ediyorum.

Hanımlar selam ben en başta başka bir doktora gittim adetim geçmişti hormon testi felan yaptılar prolaktin yüksek çıktı 2 haplık dostınex verdi biraz düştü buarada eşim sperm testi verdi sperm sayısı çok varikosel yok denecek kadar az dedi doktor proxeed plus verdi 3 aylık son aydayız daha sonra ben doktorumdan memnun kalmadığım için avcılar hospitale gittim doktor muayene etti ben adet olmamıştım söktürücü verdi adetin 8.günü gel rahim filmi çekelim belki tüpler tıkalıdır dedi ama tüplerde açık çıktı temiz dedi 5 haplık tarivid verdi neden verdi bilmiyorum inşaalh hamile gelirsin dedi henüz adet olmadım testte yapmadım sizlere danışmak istedim..

Hanımlar selam ben en başta başka bir doktora gittim adetim geçmişti hormon testi felan yaptılar prolaktin yüksek çıktı 2 haplık dostınex verdi biraz düştü buarada eşim sperm testi verdi sperm sayısı çok varikosel yok denecek kadar az dedi doktor proxeed plus verdi 3 aylık son aydayız daha sonra ben doktorumdan memnun kalmadığım için avcılar hospitale gittim doktor muayene etti ben adet olmamıştım söktürücü verdi adetin 8.günü gel rahim filmi çekelim belki tüpler tıkalıdır dedi ama tüplerde açık çıktı temiz dedi 5 haplık tarivid verdi neden verdi bilmiyorum inşaalh hamile gelirsin dedi henüz adet olmadım testte yapmadım sizlere danışmak istedim..
Geçmiş olsun arkadaşım. Rahim filminden sonra hamilelik olabiliyor. İnşallah başka bir şeye gerek kalmadan hamile kalırsın :dua:

inşallah artık test yapmaktan negatif sonuç almaktan bıktım

Kolay değil cnm benim de 30 ay oldu... İlk sene her ay adetine 5 gün kala başlardım test yapmaya, günlerce ağlamalar... Alıştım artık eve bile sokmuyorum o testi. Tüp bebek aklımdan bile geçmezdi ama artık bu ay yaptırdık. Hayırlısıyla sonucu bekliyorum :dua: bu da bizim sinavimiz napalim :(

Kolay değil cnm benim de 30 ay oldu... İlk sene her ay adetine 5 gün kala başlardım test yapmaya, günlerce ağlamalar... Alıştım artık eve bile sokmuyorum o testi. Tüp bebek aklımdan bile geçmezdi ama artık bu ay yaptırdık. Hayırlısıyla sonucu bekliyorum :dua: bu da bizim sinavimiz napalim :KK43:
İnşallah rabbim yüzüne güler

Back
X