- Konu Sahibi ulkerarici
kızlar aranızda rahim filmi çektiren varmı nasıl oluyor ve ne kadar tutuyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun arkadaşım. Rahim filminden sonra hamilelik olabiliyor. İnşallah başka bir şeye gerek kalmadan hamile kalırsınHanımlar selam ben en başta başka bir doktora gittim adetim geçmişti hormon testi felan yaptılar prolaktin yüksek çıktı 2 haplık dostınex verdi biraz düştü buarada eşim sperm testi verdi sperm sayısı çok varikosel yok denecek kadar az dedi doktor proxeed plus verdi 3 aylık son aydayız daha sonra ben doktorumdan memnun kalmadığım için avcılar hospitale gittim doktor muayene etti ben adet olmamıştım söktürücü verdi adetin 8.günü gel rahim filmi çekelim belki tüpler tıkalıdır dedi ama tüplerde açık çıktı temiz dedi 5 haplık tarivid verdi neden verdi bilmiyorum inşaalh hamile gelirsin dedi henüz adet olmadım testte yapmadım sizlere danışmak istedim..
inşallah artık test yapmaktan negatif sonuç almaktan bıktımGeçmiş olsun arkadaşım. Rahim filminden sonra hamilelik olabiliyor. İnşallah başka bir şeye gerek kalmadan hamile kalırsın![]()
400 tl ye lokal anestezi ile yaptırdım canım Tekirdağ'da Yine de biraz ağrım oldukızlar aranızda rahim filmi çektiren varmı nasıl oluyor ve ne kadar tutuyor?
avcılar hospitalde genel anestezi ile yapıldı 500 tl ödedim.canım nerede yaptırdın istanbuldamı bide ücreti ne kadardı
inşallah artık test yapmaktan negatif sonuç almaktan bıktım
İnşallah rabbim yüzüne gülerKolay değil cnm benim de 30 ay oldu... İlk sene her ay adetine 5 gün kala başlardım test yapmaya, günlerce ağlamalar... Alıştım artık eve bile sokmuyorum o testi. Tüp bebek aklımdan bile geçmezdi ama artık bu ay yaptırdık. Hayırlısıyla sonucu bekliyorumbu da bizim sinavimiz napalim
![]()