rahim filmi

canım korkmana gerek yok ben geçen ay yaptırdım anestesilide değilidi. çok kısa bir işlem ve 1-2 dakika ağrı oluyor o kadar. inşallah kolay geçer zaten 15- 20 dakika önce kas gevşetici ve ağrı kesici yapıyorlar.

devlette yaptırcam ben. inş orda yaparlar ağrı kesici falan

ben çektirdim özelde üstelik anestezi yoktu ve acımaz deniliyor ya çok acıyor canım çok yandıi vazgeçmeyi bile düşündüm ama bir sorun çıkmadı eşimde ve bende sorun olmamasına rağmen 3 yıldır uğraşlarımıza rağmen çocuğumuz olmuyor.doktorlar bir problem bulamıyor.canım çok sıkılıyor

kısmet geliceği gün gelir zaten. kaç yaşındasın.?

araştırdım netten fiyatları biraz. çok pahalı. devlette olcam mecbur. anestezi yapmazlar orda.

evet devlette anestezi yapmıyorlar ama korkulacak kadar ağrı olmuyor kendnizi kasmadığınız sürece ben bu hafta ikinci kez çektircem filmim net çıkmamış çok kastığım için kendmi kendnizi rahat bırakın eğer tüplere verilen ilaç ağrı verirse zaten tüpler açık anlamına gelyo çok kasılmamanızı tavsye edyorum :)

hangi hastanede çektiriyorsun.

Canım sonunda kutsal yol varsa neden korkuyosun ? Doğum yapıncada acı çekmeecek miyiz ? Ben rahim filmini çektirdim, bir kürtajım vardı.Anestez, istedim dr gerek yok anesteziyi sokmanı tavsiye etmem acır ama abrtılı değil dedi.Yaptırdım evet acıdı ama asla dayanılmaz değildi.Adetin şiddetli sancısını 2-3 dk hissediyosun hepsi bu.Zaten her ayda biz bu acıyı çekiyorz ve narkozsuz geçirmiyor muyuz ? hem şunu düşün, narkozu aldığın ay korunman gerekebilir, korunmazsan ve tüplerin açıksa o ay ve 3 ay süreyle hamile kalma şansın yüksek.sen ne alemdesin dersen ? benim tüplerimi krtajda tıkamış dr. tüp bebek tedavisindeyim.çifti tıkalı olmadıkça sorun yok, tek tüple hamile kalbiliyosun.Korkma ardından dinlen derim ben biraz gezindim önemsemedim ama sonrasında kıvrandım sebei kendimi yormamdı.İnş tıkalı değildir..şimdiden geçmiş olsun.hmm bu arada zaten dr sana ağrı kesici veriyor birkaç saat önce hem içiysun hem alttan koyuyosun.Özelde çektirirsen narkozsuz 200 den başlıyor, narkozda +100 +150 gibi bi fark ekleniyor ama hiç gereği yok dayanabilirsin inan.

yok canım bence öyle değil banada tam tersini dediler ağrıdıysa tıkalıdır diye, kimisinin ağrımasına rağmen açık çıkmış kiminin tıkalı ...çekinince dr a sorarsan o an söyler.çünkü hemen görüyorlar.aa bu arada mutlaka cd sini isteyin eğer tıkanıklık varsa başka dr a gösterir bi çare ararsınız.
etlik zübeyde hanım'da çektircem

canım bende ank dayım özelde çekindim ve 2 tüpümde kürtaj sonrası tıkanmış bişey rica etsem, dr una sorabilirmisin açılma imkanı varmıymış diye ? 2 yıl evvel kürtaj oldum mecburi.özeldekiler karasız, kimi %1 ihtimalle açılır diyor kimi %70 ile %85 arası imkanı var diyor.para tuzakları onlarda biliyosun.gerçi şuan tüp bebek yaptırdım sonuç bekliyorum olur ya tutmazsa ameliyatı düşüncem.

tabiki sorarım canım neden olmasın adet olmayı bekliyorum edet olduktan sonra gidcem ozaman ya bence özel hastanelerde para harcamayın zübeyde hanım çok iyi herşeyi çok iyi araştıryo bende özele gittim rahim içi filmi çekmeden tüp bebek yapılcak yoksa olmaz dediler sonra etliğe gittm bütün tahlilleri yaptılar bence araştırmaları çok iyi benm tüplerm açık ama tüplern geçişinde problem varmış tekrar film çekindiğimde ortaya çıkacak amalytla dzeliceğini syledi doktorum

bende yaptırcam bende korkuyorum ama ben normal muayene de bile vajinayı açmak için kullandıkları o aleti taktıramıyorum cnm çok yanıyor.iki kere denedi doktorum canım yandığı için takamadı.

Bende çektirdim nette çok araştırdım çok ağrılı olduğunu söylediler ama öyle değil
Sadece ilacı verdikleri zaman adet sancısı gibi hissediyorsun

Arkadaşlar ben uyutularak rahim filmi çektirdim. Çok kısa sürdü. Ve hemen hamile kaldım.

Bende cektiricem yakinda insallah cok agrili gecmez.Rabbim isteyen herkeze hayirli ve saglikli evlatlar nasip eder insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…