RAHİM FİLMİ

hayatveumut

iyi ki varsın !!
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
118
63
hocam mrb ben 3 yıllık evliyim evliliğimin ilk 8 ayın da doğum kontrol hapı ile korundum geriye kalan sürede gebelik düşünmeye başladım gittim hormon tahlili simir testi falan yaptırdım çok şükür bir şey çıkmadı. eşim de tahlil yaptırdı ve hareketsizlik %7 çıktı hocam. ben kadın doğum dr una gittiğimde benden rahim filmi istedi yanlız ben şuan çektirmek istemiyorum önce eşim ilacını kullansın bir değerleri normale dönsün baktım olmuyor o zaman çektirim diyorum hocam.. sizin fikrinizi de alabilir miyim :?

zaman kaybetmeden çektirsen daha iyi olur canm rahım filmi gebe kalma olasılıgınıda artırıyor tuplerinde hafif yapışıklık varsa acar yani zararı olmaz faydası olur.

ya çok korkuyorum ama bi dr a falan da sordum o da diyor eşin önce ilaçlarını kullansın ondan sonra çektir diyor

hocam mrb ben 3 yıllık evliyim evliliğimin ilk 8 ayın da doğum kontrol hapı ile korundum geriye kalan sürede gebelik düşünmeye başladım gittim hormon tahlili simir testi falan yaptırdım çok şükür bir şey çıkmadı. eşim de tahlil yaptırdı ve hareketsizlik %7 çıktı hocam. ben kadın doğum dr una gittiğimde benden rahim filmi istedi yanlız ben şuan çektirmek istemiyorum önce eşim ilacını kullansın bir değerleri normale dönsün baktım olmuyor o zaman çektirim diyorum hocam.. sizin fikrinizi de alabilir miyim :?
Merhabalar :Gebelik için bayan yaşı ,yumurtalık rezervı ve bayanın her ay düzenli adet görmesi oldukca önemli. Tüplerin sağlıklı ve açık olması gereklı . Erkeğin sperm sayı ,hareket ve morfolojısının normal olması gebelık olusumu icin gereken faktörler arasında yer alır. Eşinizin sperm testi raporu , sızın rahım tup fılmınız , bayan yaşı , adet duzenınız hakkındaki bulguları bızımle paylasır ısenız tedavı yolunuz ıcın daha fazla bılgılendırebılırız.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

X