Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız z yapsana testi bana merak bastı şimdihanımlar merhaba 21.şubatta rahim filmi çekildim doktor film sonrası 5 tabletlik tarivid verdi 5 gün boyunca ilişki olmayacak dedi bugün 45 gün ve hala adet olmadım zaten düzensiz bir adetim vardı böyle bir olay yaşayan var mı ve eşimle rahim filmi sonrası ilişkiye girdiğimizde spermler dışarıya akmadı yardımcı olur musunuz test yapmaktan negatif sonuç almaktanda bıktım eşimdede hareketlilik yoktu proxeed plus kullanıyor 3.ayındayız lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.e son olarak dünde bugünde birer damlalık pembe leke geldi..
Kız z yapsana testi bana merak bastı şimdi[/QUhamileyimm
Bana saglık ocagında ki doktor sakıncalı dedi canm bi sey bildikleri yok doktoruz dye otrmuslar oraya korkuttu strese soktu beniBende çekildiğim ay hamile kaldım kimse sakıncası olur demedi valla bana
Sakıncası olsa doktorum korunma verirdi herhalde hamileyim dediğimde rahim filmi işe yaramış demek ki dediBana saglık ocagında ki doktor sakıncalı dedi canm bi sey bildikleri yok doktoruz dye otrmuslar oraya korkuttu strese soktu beni
Aynen canm tıkankları aciyor tupleri acyor allahm sanada hayrlı bir evlat nasip eder insallahOcak ayında çekindim bende biraz ağrılı oluyor o kadar 10 dk ya yakın sürdü sanırım benim ki.
Şubat ayında klomen kullanıp oviterelle iğnesi vuruldum yüne birşey olmadı.
Allaha şükür hiçbir sorunumuz çıkmadı doktoruma gittim bugün yumurtalıklarıma baktıktan sonra c.tesi gününe iğne verdi tekrar bu ayda olmazsa önümüzdeki ay farklı birşeyler deneyecekmiş.
Hiçbir sorun olmuyor kızlar çektirmeniz daha iyi tüpleriniz kapalıysa da açılır daha iyi içinizi temizler
Aminnn canım inşallah.allahım olmayan herkeze verirAynen canm tıkankları aciyor tupleri acyor allahm sanada hayrlı bir evlat nasip eder insallah
Hayr canm tedaviye yeni baslıcaktk doktor rahim filmi cekil bidahaki ay tedaviye baslayalm dedi allahıma cok sükür gerek kalmadı film cekildigim ay hamile kaldmAminnn canım inşallah.allahım olmayan herkeze verir
Herhangi bir ilaç tedavisi gördünmü peki bebiş için
Çok sevindim senin için canım allahım hayırlısıyla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder inş.Hayr canm tedaviye yeni baslıcaktk doktor rahim filmi cekil bidahaki ay tedaviye baslayalm dedi allahıma cok sükür gerek kalmadı film cekildigim ay hamile kaldm