- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 30
- Konu Sahibi Nurcihan33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahim şekli t gibi duruyor doktor ne söylediSelam hanımlar Bi kaç saat önce hsg çekildim rahmi benim gibi olup operasyondan sonra sağlıklı gebelik elde eden var mı yardımcı olursanız sevinirim![]()
Y Rahim dedi histreskobi olmam gerekmişRahim şekli t gibi duruyor doktor ne söyledi
Yani ofis histeroskopiyle düzeltilebilir diye biliyorum. Bende polip vardı doktor onu alırken rahmimi dar bulmuş ve açıp genişletmişti ve çok kısa sürmüştü. Bence bunu da o şekilde düzeltebiliyorlardır.Selam hanımlar Bi kaç saat önce hsg çekildim rahmi benim gibi olup operasyondan sonra sağlıklı gebelik elde eden var mı yardımcı olursanız sevinirim![]()
Evet bana da dar dedi kısa Bi işlem geçirmem lazımmış siz nasılsınz peki şuan nasıl geçti operasyonYani ofis histeroskopiyle düzeltilebilir diye biliyorum. Bende polip vardı doktor onu alırken rahmimi dar bulmuş ve açıp genişletmişti ve çok kısa sürmüştü. Bence bunu da o şekilde düzeltebiliyorlardır.
Ben 4 yıl kadar önce oldum. Çok bi ağrım sızım olmamıştı bi kaç gün ara kanamam oldu hafif hafif, 21 gün adet düzenleyici kullandım bi de 3-4 ay kadar adet düzenim değişti periyodlar uzadı ama sonra düzene girdi ve arkasından tüp bebek yaptırdım ve şimdi bi kızım var 2 buçuk yaşında ve şimdi tekrar hamileyim.Evet bana da dar dedi kısa Bi işlem geçirmem lazımmış siz nasılsınz peki şuan nasıl geçti operasyon
Allah bağışlasınBen 4 yıl kadar önce oldum. Çok bi ağrım sızım olmamıştı bi kaç gün ara kanamam oldu hafif hafif, 21 gün adet düzenleyici kullandım bi de 3-4 ay kadar adet düzenim değişti periyodlar uzadı ama sonra düzene girdi ve arkasından tüp bebek yaptırdım ve şimdi bi kızım var 2 buçuk yaşında ve şimdi tekrar hamileyim.
Muhtemelen o yüzden olmuştur sağlıksız alana tutunmuştur bebek. Bence kafamız rahat bi şekilde olun operasyonunuzu çok rahat bi operasyon ağrısı sızısı pek yok. Sonra da sağlıkla kavuşun inşallah bebeğimize..Allah bağışlasınBen 2 düşük yaptım o yüzden çektirdim Y rahim çıktı
İnşallah Allah razı olsun çok zor şeyler yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın dualarınıza talibimMuhtemelen o yüzden olmuştur sağlıksız alana tutunmuştur bebek. Bence kafamız rahat bi şekilde olun operasyonunuzu çok rahat bi operasyon ağrısı sızısı pek yok. Sonra da sağlıkla kavuşun inşallah bebeğimize..
Benimde boyleydi arcuat uterus dedi doktor. Docent doktor ayni zamanda tup bebek uzmaniydi. Benim 3 dusugum var eger oyle olmasaydi cocuk denememi isticegni soyledi cunku bu sekilde rahimi olup dogum yapan da varmis. Ama ben erken dogum riski veya dusuk riski tetikledigi icin histeroskopi istedim o da oyle uygun gordu. Tepedeki basiklik cok onemli degil dedi oraya cok girmedim net goremedim dedi yanlari genislettigini soyledi. bende pko var henuz hamile degilim.Selam hanımlar Bi kaç saat önce hsg çekildim rahmi benim gibi olup operasyondan sonra sağlıklı gebelik elde eden var mı yardımcı olursanız sevinirim![]()
Benden de polip alindi temmuzda sonra spiral takildi ikinci adette cikarildi eylül ilk denememdi polip sonrası, ama hamile kalamadim bu ay da galiba...siz polip sonrasi ne zaman kaldiniz?Yani ofis histeroskopiyle düzeltilebilir diye biliyorum. Bende polip vardı doktor onu alırken rahmimi dar bulmuş ve açıp genişletmişti ve çok kısa sürmüştü. Bence bunu da o şekilde düzeltebiliyorlardır.
Cevabınız için teşekkür ederim ben iki düşük yaptım o yüzden çektirdim şekli anomali olduğu içinmiş meğer diğer testleri de yaptırdım normal gözüküyor herşey inşallah ikimiz de en yakın zamanda güzel haberler alırızBenimde boyleydi arcuat uterus dedi doktor. Docent doktor ayni zamanda tup bebek uzmaniydi. Benim 3 dusugum var eger oyle olmasaydi cocuk denememi isticegni soyledi cunku bu sekilde rahimi olup dogum yapan da varmis. Ama ben erken dogum riski veya dusuk riski tetikledigi icin histeroskopi istedim o da oyle uygun gordu. Tepedeki basiklik cok onemli degil dedi oraya cok girmedim net goremedim dedi yanlari genislettigini soyledi. bende pko var henuz hamile degilim.