Rahim filminde karsilasilan sorun

Kdnlrklbu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
2
0
6
35
Kizlar selam. Dun rahim filmi cektirdim. 1 kanalim tikali digeri acikmis. Fakat kalp seklindeymis ortadaki duvar cok asagiya inmis onun ameliyatla kazinip alinmasi gerekiyormus. Oturdugum bolgede bunu yapan yer yok. izmir ankara gibi yerlerde yapiliyormus. Bu ameliyati olmadan tup bebek yapilsa dusermis. Normal yolla zaten kalamayacagim. Ameliyat iyi gecmezse rahimi kaybedebilirmisim. Ameliyattan sonra da tup bebek olabilicek yine sadece. Boyle birsey yasayan varmi. Nasil bir yol izlediniz naptiniz.

Kizlar selam. Dun rahim filmi cektirdim. 1 kanalim tikali digeri acikmis. Fakat kalp seklindeymis ortadaki duvar cok asagiya inmis onun ameliyatla kazinip alinmasi gerekiyormus. Oturdugum bolgede bunu yapan yer yok. izmir ankara gibi yerlerde yapiliyormus. Bu ameliyati olmadan tup bebek yapilsa dusermis. Normal yolla zaten kalamayacagim. Ameliyat iyi gecmezse rahimi kaybedebilirmisim. Ameliyattan sonra da tup bebek olabilicek yine sadece. Boyle birsey yasayan varmi. Nasil bir yol izlediniz naptiniz.
Bahsettiğin sey rahım anomalısı artık y mi bicornis mi bılemem ama operatif hısteroskopıyle duzeltılıyor, Ben de yaptırdım. Rahım kaybı falan ne dıye bu kadar komplıkasyon soyledıler anlamadım. Her narkozu yıyen zaten ordan kalkamayabılır de ölüm riski hep var. Iyı ellerde her zaman risk azdır. Ben konyada yaptırdım. Siz nerde oturuyosunuz ki yapılcak yer yok?

Bahsettiğin sey rahım anomalısı artık y mi bicornis mi bılemem ama operatif hısteroskopıyle duzeltılıyor, Ben de yaptırdım. Rahım kaybı falan ne dıye bu kadar komplıkasyon soyledıler anlamadım. Her narkozu yıyen zaten ordan kalkamayabılır de ölüm riski hep var. Iyı ellerde her zaman risk azdır. Ben konyada yaptırdım. Siz nerde oturuyosunuz ki yapılcak yer yok?
Ben muglada oturuyorum. Sizinkiyle benimki ayni mi acaba
Konyayada giderim gerekirse. Çocuğunuz oldumu sizin sorun neydi biraz bahsedermisiniz

Ben muglada oturuyorum. Sizinkiyle benimki ayni mi acaba
Konyayada giderim gerekirse. Çocuğunuz oldumu sizin sorun neydi biraz bahsedermisiniz
Y rahimdi benimki. Hamıleyım su an yenı bu eylulde amelıyat oldum. Daha once 2 kaybım var . 1saatlık bı operasyon genel anestezı. düşük sonrası hsg cektırdım rahım anomalısı dendi. Gelecekte düşük olusabılır erken dogum da olabılır dendı. Rıske atmadım bı prof la gorustum. Icımı rahatlattı ve kabul ettım. Amelıyat sonrası 2 ay korundum. Sonra denedık olmadı Polıkıstık over ım var ılacla tedavıyle 3 ay denedık. Bu iste.

sanırım y şeklinde rahminiz benim rahmimde de üstten 1 cm lik bir çöküklük var ama doktorum önemli değil bu kadar çöküklük dedi, tüp bebekle gebe kaldım ama tüp bebek nedenimiz rahim kaynaklı değil erkek kaynaklı şuanda 9 haftalık gebeyim herhangi bir sıkıntımız yok çok şükür, bahsettiğiniz ameliyat basit bir işlem olan arkadaşlarım var toplam yarım saat süren bir işlem korkmayın iyi bir doktor araştırıp olun ameliyatınızı sonucu güzel olur inşAllah.

Abartmışlar gibi geldi biraz, rahim kaybetmek falan Allah korusun 😒
Histeroskopi ile düzeltilebilir anomaliler bunlar. Sizinki kadar değil tabi ama bende de üstten basıklık vardı. Geçen ay histeroskopi yapıldı ve düzeltildi. Bende servikal yetmezlik olduğu için gerek gördü doktorum. Şimdi transferi bekliyorum. Umarım sizinde düzelir bi an önce sağlıklı bir bebeğiniz olur.

Merhabalar 💜 hiç hamile kalmısmıydınız öncesinde

Back
X