• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim Filminden anlayanlar bakabilir mi?

sessizkullanici

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
99
152
23
Bilenler yorumlayabilir mi tüpler açık mı?

Eklentiler

• 20240329_222114.webp
    20240329_222114.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 52
Sadece bu var maalesef . Hic anlayamadim ben tam hangi noktalardan anlasiliyodu sıvı neresi yorumlayamadm :/
Tıkanıklık olduğunda şişme yada belli bi yerde öbekleşme oluyor rahminin iki tarafından cıkan sıvı yayılmış tıkanıklık olsa belli bi yerde o dumanımsı görüntü şişkinleşiyor

Tıkanıklık olduğunda şişme yada belli bi yerde öbekleşme oluyor rahminin iki tarafından cıkan sıvı yayılmış tıkanıklık olsa belli bi yerde o dumanımsı görüntü şişkinleşiyor
Teşekkür ederim. InsaAllah dediginiz gibidir. Rapor cikmiyo mu acaba devlet hastanelerinde. Sürekli kontrol ediyorum yazılı bi rapor yok e nabizda

Görselde eklenmemis e nabza rapor vermediler sadece cd ve cdde tek bu görüntü vardi.
Bana hem cd hemde rapor verildi bi kaç gün sonrada e nabıza yüklendi görüntüler istiyorsan çektirdiğin yerle iletişime geçip rapor isteyebilirsin ama zaten cdyi doktoruna görürdüğünde o yorumlayacaktır

Back
X