Rahim filminden sonra hamile kalmak kolaylaşırmı?

Evremc

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
9
1
6
Antalya
Merhaba arkadaşlar 1 yıldan beri çocuk istiyoruz tüm testleri yaptırdık rahim filmi dahi çektirdim.hiç bi problem çıkmadı.
Bu filmden sonra hamile kalma olasılıgım yüksekmidir? Sanırım birazda kafaya takıyorum konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

kardeşim o filmi çektirdikten hemen sonra hamile kalmıştı ama bence stres yapmayın akışına bırakın mutlaka olacaktır

Merhaba rahim filmi çekilirken bazen tüp ucunda var olan minik tıkaçlar atılabilir ve buna bağlı gebelik oluşumunsa sıkıntı varsa çözülebilir. Ancak her rahim filmi çektiren sonrasında gebe kalır sözü şehir efsanesidir. Allah yardımcınız olsun. Sevgiler.

merhaba arkadaşlar 1 yıldan beri çocuk istiyoruz tüm testleri yaptırdık rahim filmi dahi çektirdim.hiç bi problem çıkmadı.
Bu filmden sonra hamile kalma olasılıgım yüksekmidir? Sanırım birazda kafaya takıyorum konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Öncelikle tşk ediyorum tüm sonuçlar temiz çıkmasına ve 1 yıl olmasına ragmen olmaması artık iyice düşündürmeye başladı.
İnş daha fazla beklemeyiz...

Öncelikle tşk ediyorum tüm sonuçlar temiz çıkmasına ve 1 yıl olmasına ragmen olmaması artık iyice düşündürmeye başladı.
İnş daha fazla beklemeyiz...

merhaba hamilelik takvimine bakılırsa filmden sonra hamile kalmışsın çok sevindimmm
bende h.içi çekileceğim hiçbi sorun yok ama aşırı takıyorum kafaya klomen çatlatma iğnesi ile bile olmadı şimdi sıra filmde korkuyorumda film için
inşallah bende filmden sonra hamile kalırımmm
birde filmden sonra kendiliindenmi oldu yoksa bi tedavi oldumu bi umut işte...

Kızlar, çektirdim bu ay,
6. günümde çektirdim filmi. zormuş biraz ama oldu geçti.
Bakalım bekliyoruz...

Back
X