Gebeliğe Hazırlık Rahim filmine bakarmisiniz ben bişey anlamadim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

2 kiz annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
1.289
530
73
45
Rahim filmi çekindim bugün insallah sonuç güzel olur Dr anlattı birşeyler ama ben pek anlamadım sizde bakarmisiniz fikri olan belki vardir

Eklentiler

• IMG_20220509_185319.webp
    74 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG_20220509_185353.webp
    83,2 KB · Görüntüleme: 162
Raporunuzun yazılı halini vermediler mi orada daha net yazıyor sonucunuz, ben de görüntüden bir şey anlamıyorum ama çektirmeniz iyi olmuş, tıkanıklık varsa açılmıştır. Bende hsg çektirdiğim ay hamile kaldım

Rapor vermediler ay ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darisi isteyen bekleyen emek veren herkeze insallah

Çok sevindim cnm Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin kaç aydır istiyordun bebek tüplerin açık mı çıktı
9 aydır evliyim ilk günden beri istiyorum. Birkez catlatma ignesi oldum tutmadı sonraki ay film çekildim ve kendi kendime kaldım, bende ergenligimden beri pcos var bazen 6 ay bile adet
olmazdım mucize oldu benim için o yüzden bu arada yumurta kalitesini arttırmak içinde prowomen kullandım ve d vit damla kullandım

Rahim filmi çekindim bugün insallah sonuç güzel olur Dr anlattı birşeyler ama ben pek anlamadım sizde bakarmisiniz fikri olan belki vardir
ben de pek anladıgıma degıl de yanlıs gormuyorsam o verdıklerı sıvı kacak yapmıs gıbı dagılmıs rahım dısına .S rahmının seklınde bısey yok . dıger tupu de resımde anlamadım acık mı kapalı mı parlamıs .

Evet Dr da ona benzer bişey dedi bazen damarlardan da sızıntı olabiliyormuş tüplerden mi geçti oda tam anlamamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…