- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
-
Ya ben bişey anlamadım. Dr ne dediRahim filmi çekindim bugün insallah sonuç güzel olur Dr anlattı birşeyler ama ben pek anlamadım sizde bakarmisiniz fikri olan belki vardir
Bazen verilen sıvı damarlardan da geçebiliyor mis tup mu damar mi anlamadım dedi ama sıvı karın bosluguma inmiş bende pek anlamadimYa ben bişey anlamadım. Dr ne dedi
Peki sorun ne, neden film çektirdinizBazen verilen sıvı damarlardan da geçebiliyor mis tup mu damar mi anlamadım dedi ama sıvı karın bosluguma inmiş bende pek anlamadim
Gebelik için olmuyor bebek bir kere doğal gebeliğim oldu acaba tupum mu kapalı dedim denemek istedimPeki sorun ne, neden film çektirdiniz
Ben de rahim filminden anlamam hiç. Ama içini ferah tut. Allah hayırlısını nasip etsin inşallahGebelik için olmuyor bebek bir kere doğal gebeliğim oldu acaba tupum mu kapalı dedim denemek istedim
Rapor vermediler ay ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darisi isteyen bekleyen emek veren herkeze insallahRaporunuzun yazılı halini vermediler mi orada daha net yazıyor sonucunuz, ben de görüntüden bir şey anlamıyorum ama çektirmeniz iyi olmuş, tıkanıklık varsa açılmıştır. Bende hsg çektirdiğim ay hamile kaldım
Amin teşekkür ederimRapor vermediler ay ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darisi isteyen bekleyen emek veren herkeze insallah
Çok sevindim cnm Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin kaç aydır istiyordun bebek tüplerin açık mı çıktıBende 29 martta rahim filmi çektirdim 29 nisanda hamile olduğumu öğrendimdarısı başiniza
Cnm sen kaç aydır istiyordun bebekAmin teşekkür ederim
8 ay felanCnm sen kaç aydır istiyordun bebek
9 aydır evliyim ilk günden beri istiyorum. Birkez catlatma ignesi oldum tutmadı sonraki ay film çekildim ve kendi kendime kaldım, bende ergenligimden beri pcos var bazen 6 ay bile adetÇok sevindim cnm Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin kaç aydır istiyordun bebek tüplerin açık mı çıktı
3 günKızlar sizin kanamaniz kaç gün devam etti
Sağol cnm benimde hala devam ediyor merak ettim
ben de pek anladıgıma degıl de yanlıs gormuyorsam o verdıklerı sıvı kacak yapmıs gıbı dagılmıs rahım dısına .S rahmının seklınde bısey yok . dıger tupu de resımde anlamadım acık mı kapalı mı parlamıs .Rahim filmi çekindim bugün insallah sonuç güzel olur Dr anlattı birşeyler ama ben pek anlamadım sizde bakarmisiniz fikri olan belki vardir
Evet Dr da ona benzer bişey dedi bazen damarlardan da sızıntı olabiliyormuş tüplerden mi geçti oda tam anlamamisben de pek anladıgıma degıl de yanlıs gormuyorsam o verdıklerı sıvı kacak yapmıs gıbı dagılmıs rahım dısına .S rahmının seklınde bısey yok . dıger tupu de resımde anlamadım acık mı kapalı mı parlamıs .
Sonuc hemen cıkıyor muRaporunuzun yazılı halini vermediler mi orada daha net yazıyor sonucunuz, ben de görüntüden bir şey anlamıyorum ama çektirmeniz iyi olmuş, tıkanıklık varsa açılmıştır. Bende hsg çektirdiğim ay hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?