T Tukaraca Üye Kayıtlı Üye 17 Haziran 2019 97 29 8 33 31 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tukaraca #1 Rahim filmi cekildim 2 ay önce etrafından duyduğuma göre hamile kaliniyomuş.acaba hamile kalan varmı
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.791 En iyi cevaplar 1 66.625 598 31 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tukaraca #2 Tukaraca .!.: Rahim filmi cekildim 2 ay önce etrafından duyduğuma göre hamile kaliniyomuş.acaba hamile kalan varmı Genişletmek için tıkla... Rahim filminden sonra hamile kalınabilir ama bunun sebebi film olamaz. Film buna yarayamaz yani. Tamamen denk gelmiştir. Her sey temizse doktora danışarak soğan kürü deneyin. Denedigi ay hamile kalanlar var.
Tukaraca .!.: Rahim filmi cekildim 2 ay önce etrafından duyduğuma göre hamile kaliniyomuş.acaba hamile kalan varmı Genişletmek için tıkla... Rahim filminden sonra hamile kalınabilir ama bunun sebebi film olamaz. Film buna yarayamaz yani. Tamamen denk gelmiştir. Her sey temizse doktora danışarak soğan kürü deneyin. Denedigi ay hamile kalanlar var.
-Yagmur- Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Nisan 2020 3.445 7.972 78 31 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Tukaraca #3 Ben rahim flimi cekildikten 3 gun sonra hamile kalmısım yalnız prolaktin için ilaç ta baslamıstı yalnız bir tane içmiştim etki ettimi bilmiyorum ama
Ben rahim flimi cekildikten 3 gun sonra hamile kalmısım yalnız prolaktin için ilaç ta baslamıstı yalnız bir tane içmiştim etki ettimi bilmiyorum ama