Rahim içi gelişim geriliği yaşayanlar

OZSER0801

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
4.279
2.927
173
Merhaba arkadaşlar
aranızda rahim içi gelişim geriliği yasayan var mı?
Kaçıncı haftada ortaya cıktı ve bebeklerınız kac haftalık ıken dogdular kac gram bılgı verebılırmısınız?
Birde bu konuda istanbulda uzman doktor biliyormusunuz?

Tesekkur ederım sımdıden

Ben varim.kizim 36 haftalikken 33+4 gorunuyordu ve oyle dogum yaptim 2 kilo 160gr dogdu sukur kuvozde bile kalmadi.nerdeyse 4 yasinda suan kizim.benim tansiyondan oyle oldu maslesef gercekten cok stresli bir hamilelik gecirmistim suan 14+2 yim buda 5 gun geriden dr um onemli saymiyoruz diyor ama tansiyonum cikar diye yine gozlem altindayim.ama inan hic korkmuyorum ustelik surekli ciddi kanamalar yasiyorum biliyorum ki rabbim neylerse guzel eyler.sanirim seninde gerilik var inan ki dert ettikce onlar hissedip daha da geriliyorlar.hic takma derim allah o kadar buyuk ki.

senın gerılık sonradan mı basladı. Bizde gerilik 29+3de ıken 27 haftada olarak farkettık
kılo 1200 gram sızın kılonuz masallah cok ıı ımıs onceden yavaslama falan mı oldu bırden mı durdu kılo alımı
bız 28+4 ıle 29+4 arasında hıc kılo almadık :S
bu hafta sonu tekrar gıdecegım ınsallah almıstır
dogumdan once cıger gelıstırı ıgne falan vuruldunuz mu

Canim gecmis olsun.umarim iyi haberler alirsin bebisin icin.bizi habrdar etmwyi unutma lutfen

Canim benim de 29 haftalik ken ortaya cikti.31 haftalik olmam gerekirken gorunmuyordu kan akisi azdi.ben hastane ye kontrol amacli yattim tansiyonum yukselmisti 1 hafta yatircaz dediler ama o gece sancim geldi.igne vurdular ciger gelistirici igne nin etkisini bekledim sonra hemen doguma aldilar.sukur ki kuzum saglikliydi.bir baska dr git canim icin rahat. Etsin inan bu gebeligim de 4 dr gordum birisi yine ayni olmasin diye coraspirin verdi simdi onumuzdeki hafta kendi dr uma danisicam En son karar kildigim dr uma.kullan derse kullanicam.

Canim gecmis olsun.umarim iyi haberler alirsin bebisin icin.bizi habrdar etmwyi unutma lutfen

ınsallah canım tesekkur ederım. Umarım hersey yolunda gıder

tesekkur ederım tum bılgılendırmelerın ıcın yarın ınsallah guzel haberler alarak gelırım
salı gunu de cerrahpasada rıza madazlıya gıdecegım benım tansıyonum su anda oldukca dusuk
bende doktoruma bu ıgneyı teklıf edecegım yarın vurulmanın hıc bır zararı yok demıslerdı cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…