Rahim içi gelişim geriliği

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
arkadaslar hamilelikte bebeğinizde gelişim geriliği oldu mu? Sağlıkla kucağınıza aldınız mı ? 36 haftalığım değerler 35 ile uyumlu çıkıyor , kilo 2550.. Başka bir doktorda 2400 çıktı Can'ım çok sıkkın

Oldu kızım 16. Haftadan itibaren 1 hafta geri kalmaya başladı, kabus gibi hamilelik geçirdim bu yüzden, kızım 2.700 gram doğdu, çok sağlıklı bi bebekli, 1 2 ayda toparladı, sakın bunu takma kafaya, sakın

Ben üzüntüden sabaha kadar ağlamıştım öküzcan bi doktorun konuya girişi ve konudan çıkışı yüzünden, karnımda hareket eden kızıma gerekirse ölü doğum yaptıracağını falan anlatmıştı, gidip kızımla bi görünmek istiyorum bazen, sonra diyorum gereksiz efor

Benim yeğenimde 2 haftalık gelişim geriliği vardı son aylarda doğru daha sonrasında doktora gittiğinde haftası haftasına çıktı şimdi masallah hiçbir sağlık problemi yok :)

arkadaslar hamilelikte bebeğinizde gelişim geriliği oldu mu? Sağlıkla kucağınıza aldınız mı ? 36 haftalığım değerler 35 ile uyumlu çıkıyor , kilo 2550.. Başka bir doktorda 2400 çıktı Can'ım çok sıkkın

hamilelik takviminizi doktorun kesin dogru hesapladigindan eminmisiniz peki ? Cunku 1 hafta kadar bir gerilik var diyorsunuz, belki onumuzdeki haftalarda yakalayacak aradaki acigi, bence doktordan da kaynaklanabilir kalbinizi karartmayin.

Kızlar inşallah benimde yüzüm güler , :/ çok ağladım bende elimde değil

hamilelik takviminizi doktorun kesin dogru hesapladigindan eminmisiniz peki ? Cunku 1 hafta kadar bir gerilik var diyorsunuz, belki onumuzdeki haftalarda yakalayacak aradaki acigi, bence doktordan da kaynaklanabilir kalbinizi karartmayin.

Eminim . Son adet tarihimde kesin zaten yumurta takibi yapmıştık yumurtam güzel gelişti o ay Allah nasip etti. Eskiden kafa cevresi önde giderdi. 4/5 gün şimdi geri attı , fl zaten geriydi detaylı yaptırdım hersey iyiydi ne olduysa 6.aydan sonra başladı :(

Onların elindeki mouse 1 milim oynadığında ciddi fark yaratıyor sonuçta ve söyledikleri herşey tahmini, ben çok ağlamıştım sen düşme bu hataya

Canım ağlama lutfen gerilik sebebi genelde adet tarihi ve döllenme vakti ile alakalı. Son zamanlarındasn senin daha mutlu olman lazım.

Canım ağlama lutfen gerilik sebebi genelde adet tarihi ve döllenme vakti ile alakalı. Son zamanlarındasn senin daha mutlu olman lazım.

Son adet tarihimden eminim, hatta günüm gecmeden test yaptırdım 2 haftalık hamilesin demişti doktor beta hemen yükselmişti. Eskiden son adet ile uyumlu çıkıyordu gelişimi şimdi ne yazıkki .. Desteğin için teşekkür ederim :( ama kucağıma almadan rahatlamak zor

:KK43: inş yüzüm güler doğuma 3 hafta var
De ki bebeğin azıcık zayıf doğdu, inan hiç sorun değil benim kızım ilk ay 1.5 kiloya yakın kilo aldı, 46 cm doğmuştu, boyu 4 cm attı, doktor bile nası oluyo dedi, sütünle büyür o, küçük doğanlar daha hızlı büyüme gösteriyor buna inan, ki bunlar ihtimal, belki 3 kilo doğacak, onu doktor bile bilemez, anca tahmin ediyorlar

Son adet tarihimden eminim, hatta günüm gecmeden test yaptırdım 2 haftalık hamilesin demişti doktor beta hemen yükselmişti. Eskiden son adet ile uyumlu çıkıyordu gelişimi şimdi ne yazıkki .. Desteğin için teşekkür ederim :KK43: ama kucağıma almadan rahatlamak zor
Sadece adet tarihi değil döllenme tarihi de var .... ben inanıyorum ki sağlıklı bi bebis gelecek dünyaya :anne:

Benim bebeğimin de böyle bir durumu var.
Kafası başka bir haftayla uyumlu, gövdesi başka.
Kilosu da normal değerde ama alt sınıra yakın.
Korkunuzu anlayabiliyorum, kilosunu arttırmak için bugüne kadar yemediğim her şeyi şu son 1 ayda yedim.
Ama inanın ki bebek sağlığı kilosuyla alakalı değil.
3600 gram doğan bebekle 2500 doğan arasında hiçbir fark yok, siz kendinizi üzmeyin yeter ki.

Benim bebeğimin de böyle bir durumu var.
Kafası başka bir haftayla uyumlu, gövdesi başka.
Kilosu da normal değerde ama alt sınıra yakın.
Korkunuzu anlayabiliyorum, kilosunu arttırmak için bugüne kadar yemediğim her şeyi şu son 1 ayda yedim.
Ama inanın ki bebek sağlığı kilosuyla alakalı değil.
3600 gram doğan bebekle 2500 doğan arasında hiçbir fark yok, siz kendinizi üzmeyin yeter ki.

İkimizinde az kalmış .. Allahım sen yardım et

İkimizinde az kalmış .. Allahım sen yardım et
Siz üzmeyin kendinizi.
Mesela yarın randevum var, daha doğrusu kendim başka bir doktora gideceğim sırf kilosunu öğrenmek için.
İnanın çok iyi anlayabiliyorum derdinizi.
Ama yakın zamanda ablam çok güzel bir şey söyledi 'sen ne yaparsan yap, bebeğin ihtiyacı olanı alacak, demek ki böyle sağlıklı ve annesi kafasına taktıkça daha da gelişimi gerileyecek, üzülme bu kadar' dedi.
Bunları söylediği günden beri akışına bırakmayı deniyorum, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Siz üzmeyin kendinizi.
Mesela yarın randevum var, daha doğrusu kendim başka bir doktora gideceğim sırf kilosunu öğrenmek için.
İnanın çok iyi anlayabiliyorum derdinizi.
Ama yakın zamanda ablam çok güzel bir şey söyledi 'sen ne yaparsan yap, bebeğin ihtiyacı olanı alacak, demek ki böyle sağlıklı ve annesi kafasına taktıkça daha da gelişimi gerileyecek, üzülme bu kadar' dedi.
Bunları söylediği günden beri akışına bırakmayı deniyorum, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Can'ım her cihaz farklı malesef.. En iyisi tek cihazda kaç gr alıyor haftada onu takibe almak inş çok iyi sonuç alırsın senin kilo dışında fl boyu falanda geri sanırım peki baş çevresi ? Yarın kontrolsen sonra mutlaka yaz bu arada mesaj kutuba bakar mısın ?

Arkadaşım boşuna üzmüşsün kendini, hamilelikte 2haftaya kadar olan gerilik normal kabul edilir, hele kilosunu tamamen dogru hic bi ultrason olcemez, 300gram asagisi veya yukarisi olabilir, kaldi ki bebegin hic zayif degil, hangimizin bebeginin butun olculeri haftasina denk cikiyor ki, her gittigimde bile benim farkli cikiyo, inan bos yere uzulmussun kendini ve bebegini : ) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Arkadaşım boşuna üzmüşsün kendini, hamilelikte 2haftaya kadar olan gerilik normal kabul edilir, hele kilosunu tamamen dogru hic bi ultrason olcemez, 300gram asagisi veya yukarisi olabilir, kaldi ki bebegin hic zayif degil, hangimizin bebeginin butun olculeri haftasina denk cikiyor ki, her gittigimde bile benim farkli cikiyo, inan bos yere uzulmussun kendini ve bebegini : ) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Sağol cnm inş bu arada beklenen doğum tarihimiz aynı benim 10 temmuz ;) sizin Nasıl bebeğiniz ? İnş yoktur sıkıntı

Sağol cnm inş bu arada beklenen doğum tarihimiz aynı benim 10 temmuz :KK66: sizin Nasıl bebeğiniz ? İnş yoktur sıkıntı
ben malesef erken dogum riski tasidigim icin yatiyorum surekli, hatta 6 gun hastanede yattim, suan daha iyiyim, doktorum 27 haziran icin sezeryan gunu verdi, insallah bi aksilik olmazsa 10günüm kaldi, benle bebegim icin de dua edin lutfen :KK68:

Back
X