- 17 Aralık 2015
- 27.450
- 50.710
- 598
- Konu Sahibi cennetyarim
asilama falan yapildimiEvet baya oldu tedavi göreli . Hamile kalmak için özellikle. Her gittiğim de polikistik over oldugumu bi daha soyluyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asilama falan yapildimiEvet baya oldu tedavi göreli . Hamile kalmak için özellikle. Her gittiğim de polikistik over oldugumu bi daha soyluyorlar
asilama falan yapildimi
Yorumlarında kilo problemin olduğunu okudum.
Biraz kilo versen kadın hastalıklarının çoğu düzelmeye başlar.
Kendine iyi bakıp bol bol su içmen,karbonhidratı hayatından çıkarman lazım. Bol şans kuzum,çok geçmiş olsun.
Ben Doğumdan sonra yaşadım bu sorunu doktorum tekrar bu şekilde hamile kalırsam kanamadan düşük yapabileceğimi söyledi dikişsiz şekilde operasyon geçirdim aynı gün kalktım şuan sorunum yok adetim de eski haline döndüarkadaşlar merhabalar
rahim içi kalınlıgım cok yuksekmiş. doktor ilaçla kesmese en az uc hafta adet görüyorum deli gibi kanıyor.
kimbilir belki ne kadar daha sürer öyle.
bu hastalıgı yasayan varmı aranızda acaba nasıl geçiyor. doktorlar da pek bilgi vermiyor . üzücü oluyor gerçekten
hele ki bebegim olsun diye ugrasırken.............
Merhaba, şehrinizde varsa bir eğitim-araştırma hastsnesine gitmenizi , mümkünse de profesörden muayene alıp muayene olmanızı öneriyorum. Muhakkak size doğru bir yol gösterecektir.. Çok geçmiş olsun,inşallah sağlığınıza kavuşur sonra da sağlıklı bir şekilde sağlıklı bir evlada kavuşursunuz...arkadaşlar merhabalar
rahim içi kalınlıgım cok yuksekmiş. doktor ilaçla kesmese en az uc hafta adet görüyorum deli gibi kanıyor.
kimbilir belki ne kadar daha sürer öyle.
bu hastalıgı yasayan varmı aranızda acaba nasıl geçiyor. doktorlar da pek bilgi vermiyor . üzücü oluyor gerçekten
hele ki bebegim olsun diye ugrasırken.............
Öncelikle çoook geçmiş olsun , rabbim acil şifalar versin ..
Benim kayınvalidem de vardı , kürtajla sıyırdılar duvarını , doktor daha ilerisi riskli demiş , ama gebeliğe nasıl bir etkisi olur bilmiyorum ..
Yoo yarım saat falan sürdü kayınvalideminki , ve hemen toparladıHastane de falan yatmak gerekiyor mu bunun için acaba nasıl bir süreç
Yoo yarım saat falan sürdü kayınvalideminki , ve hemen toparladı
Teşekkür ederim umarım sizinki de geçercok gecmıs olsun canım